• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Damir Kraljević- predsjednik


 

 

Damir Kraljević rođen je 10. 06. 1984. godine u Bjelovaru. Podrijetlom je iz Imotskog.
Oženjen je i ponosni otac troje djece, poduzetnik je i komercijalist živi i radi u Zagrebu.

Na XIV. Općem saboru Hrvatske čiste stranke prava  Damir Kraljević je izabran za predsjednika stranke na prijedlog predsjednika stranke Davora Trbuhe. Dolaskom u stranku Trbuha ga imenuje povjerenikom stranke za Zagrebačku gradsku četvrt Gornja Dubrava. Damir je bio izuzetno predan svom radu, povjerenim zadaćama, aktivnostima te redovnim dolascima na sastanke, obljetnice i uvijek je svima bio nesebično na pomoći i raspolaganju gledajući ispred svega interese stranke i domovine što tadašnji predsjednik stranke Trbuha itekako prepoznaje i cijeni, te Damira kooptira u Glavni stan stranke, nakon čega ga imenuje rizničarem stranke. Damir se i dalje svojom radom, poštenjem i domoljubljem dokazuje pa ga Trbuha imenuje i postavlja na čelo Središnjeg odbora HČSP-a čiju funkciju je obavljao sve do XIV. Općeg sabora stranke.

U svojem izlaganju na Općem saboru stranke  Damir Kraljević prije svega se zahvalio dugogodišnjem predsjedniku stranke gospodinu Davoru Trbuha na svemu učinjenom za stranku kao i za njezin opstanak, rekavši da je Trbuha imao jako teke i turbulentne mandae od samog početka u svakom pogledu čemu je i sam svjedok. Napominje da kao novi predsjednik ima sreću što stranku preuzima uređenu administrativno i financijski što je danas prava rijetkost te još jednom zahvaljuje predsjedniku Trbuhi što nam je ostavio čisti put za ići dalje.

Nadalje u kratkim crtama iznio je cilj i smjernice djelovanja stranke, a koje je jasno zacrtao njegov predhodnik Davor Trbuha, a to su temeljna načela, izvorno pravaštvo, dosljednost i principijelnost!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP