• Twitter
  • Facebook
  • Feed

DAMIR KRALJEVIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA ZAGREBAČKU GRADSKU ČETVRT GORNJA DUBRAVAPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Damira Kraljevića povjerenikom HČSP-a za Zagrebačku gradsku četvrt Gornja Dubrava. Za stranku to je od strateške važnosti jer smo uspjeli spojiti Sesvete sa Dubravom. Povjereniku je zadaća ustrojiti podružnicu u što bržem roku kako bi i u tome djelu grada Zagreba spremni dočekali sve nadolazeće izazove koji nam predhode.

Gornja Dubrava smještena je između Gradske četvrti Donja Dubrava na jugu, Maksimira na zapadu, Podsljemena na sjeverozapadu te Sesveta na sjeveroistoku i istoku. Ukupan broj stanovništva prema popisu iz 2011.g. Iznosi 61.841 stalnih stanovnika.
Gradska četvrt Gornja Dubrava podjeljena je na 16. Mjesnih odbora, a to su: Branovec-Jelševec, Čućurje, Dankovec, Dubec, Dubrava-središte, Gornja Dubrava, Granešina, Granešinski Novaki, Klaka, Miroševec, Novoselec, Oporovec, Poljanice, Studentski grad, Trnovčica i Zeleni brijeg.

Damir Kraljević rođen je 10.06.1984. godine u Bjelovaru.
Oženjen je i ponosni otac dvoje djece, poduzetnik je i komercijalist.
Damir izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se  za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak svoje gradske četvrti, ali u stranci koja je po njemu  jedina dosljedna, stožerna, čista pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem. Navodi da HČSP to dokazuje svojim radom, programom, ali i svojim aktivnostima.
Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnim članom čiste pravaške obitelji te pomoći svojoj stranci u borbi ka opstojnosti jedine nam domovine Hrvatske.
Damiru želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za dom spremni!
HČSP