• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Član ustaške Mladeži Drago Pilsel optužuje HČSPPiše: Josip Miljak

Novinar od čijih članaka svaki normalan Hrvat ima mučninu, ali srećom ga više nitko ne čita, Drago Pilsel, inače nekadašnji član ustaške Mladeži, još jednom histerično napada Hrvatsku čistu stranku prava koja politički djeluje u svim zakonskim okvirima i normama. Ali to nije dovoljno mladom ustaši Pilselu, jer on ima neke svoje kriterije koji su iznad zakona i države. To nas nimalo ne čudi, jer se Drago iz koristo-ljubljivih razloga iz ustaše prometnuo u rigidnoga antihrvatskog skojevca.

Dobro je poznat način funkcioniranja takvih bijednika, koji ne priznaju ništa na ovom svijetu doli sud partije i sud svoga indoktriniranoga mozga, i tu pomoći nema. Ili ćeš misliti i djelovati kao Pilsel, ili te nema. Uvjereni smo da on sam ne zna koju ideologiju koji dan zastupa, jer se niti u jednoj organizaciji nije dugo zadržao. Njemu inače projugoslavenski nacionalist Ivo Josipović nije dovoljno lijevo, pa je i njega napustio s mjesta nesuđenog savjetnika za antihrvatsku djelatnost.

Ovaj put se obrušio na našeg nekadašnjeg člana Borka Šamiju dipl. oec., jer je Šamija bio kandidat za člana Upravnog odbora Amnesty internationala Hrvatska, što je Pilselu, a sada i „borcima za ljudska prava“ iz AIH-a, potpuno neprihvatljivo i skandalozno. Naravno da je Šamija svjetlosnom brzinom suspendiran kao kandidat za Upravni odbor AIH-a, ali to rigidnom Pilselu nije bilo dovoljno, nego je i on napustio AIH, jer kako to oni rade kada Hrvat može biti kandidat za išta, a posebno za tako „uglednu“ funkciju.

Kada su nam ovakvi borci za ljudska prava, kakvi su tek oni koji bi ih trebali kršiti, i koja organizacija i tko štiti ljude od ovakvih tipova?!

U Zagrebu, 2. lipnja 2011.

Josip Miljak, predsjednik

Nema komentara