• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ZBOR PODRUŽNICE HČSP NJEMAČKA, NOVI STARI PREDSJEDNIK BOŽE JAKELJIĆBoze-Jakeljic

05. ožujka 2017. godine u Kölnu je održan obnoviteljski Zbor podružnice Hrvatske čiste stranke prava Njemačka na kojem je izabrano novo vodstvo podružnice.

Za predsjednika podružnice izabran je poznati pravaš iz Njemačke i dosadašnji povjerenik stranke Bože Jakeljić (Köln), za dopredsjednika Dragan Pranjić (Heilbronn), za tajnika Robert Šakić (Stuttgart), za rizničara je izabran Darijo Čekić (Heilbronn).

Za predsjednika nadzornog odbora izabran je Mirko Jakeljić (Köln), a članovi su Željko Ćuk (Berlin) i Hrvoje Skomrak (München).

Nakon uspješnih podružnica u Švicarskoj i Austriji, podružnica u Njemačkoj želi se vratiti na stare staze i biti oslonac obespravljenim Hrvatima u iseljeništvu poglavito u Njemačkoj.

Vodstvo podružnice i novoizabrani predsjednik Bože Jakeljić apeliraju na članstvo da se uključe u rad podružnice u Njemačkoj kako bi zajedničkim djelovanjem pomogli i ostvarili što bolje rezultate za iseljene Hrvate u Njemačkoj.

Bog i Hrvati! Za dom spremni!

Napominjemo da se na našim služebenim stranicama u rubrici Organizacija – podružnice i ogranci – Hrvatsko iseljeništvo nalaze kontakt podatci naših dužnosnika u Njemačkoj.

HRVATSKA ČISTA STRANKA PRAVA