• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Za Dom Spremni sinovi Oluje!Sabor-X-podrug-3
S ponosom se sjećam slavnog 05. kolovoza 95, kada je legendarni ratni zapovjednik pukovnik Marko Skejo, izvjesio na kninsku tvrđavu zastavu IX Bojne HOS- a, Rafael Vitez Boban. Bila mi je čast, kao i svim nazočnim ratnim zapovjednicima, slikati se pod tom slavnom zastavom i sa zapovjednicima i bojovnicima u crnim odorama.

Danas 2016. godine, na obljetnicu Oluje, Orepićevi milicioneri podnose prijave pripadnicima HOS- a, zbog zastave, pjesme i pozdrava pod kojima su ginuli. U ratu su im se svi divili, zapovjednici i suborci su ih poštivali, samo su ih se četnici smrtno bojali. Vratili smo se u komunizam. Opet Hrvate, progone, vrijeđaju i omalovažavaju sinovi orjune koji su zaostali iz Jugoslavije i ostali na svim bitnim funkcijama u Hrvatskoj. Dok su HOS- ovci ginuli udbaši su napredovali. Barut se ohladio, udbaši se osokolili i opet bi sudili, progonili, zatvarali, ubijale sve one kojima je grijeh što vole svoje. Rodoljublje nazvali fašizam, pjeva proročanski Thompson, koji ni sam nije prošao bez prijave za izvođenje legendarne ratne pjesme Čavoglave. Smeta antifašistima i milicionerima Za Dom Spremni

Smeta njima neovisna Hrvatska, smeta im svaka Hrvatska. Ne smetaju im morbidni pozdravi smrt fašizmu u Saboru i Ustavnom sudu, crvena zvjezda petokraka, jugoslavenske zastave pod kojima se klalo od Vukovar do Škabrnje. Ne smeta im zločinac, diktator i krvnik Tito u Kumrovcu i na trgovima i ulicama. Ne kažnjavaju četnička orgijanja od Srba do manastira Krk, niti „uvaženog“ sabornika Pupovca… Orepićevi milicioneri progone Za Dom Spremni, iako ni on, ni oni ne znaju zašto ni po kojem propisu.

Milicioneri i panduri, udbaši i orjunaši, a posebno crveni fašisti jednom zauvijek moraju znati: Za Dom Spremni je pozdrav, poklič, vapaj, molitva i prisega pod kojom su pali najbolji hrvatski sinovi. Ne smijete, ne možete i ne ćete Za Dom Spremni zabraniti nikada, dok je živ iti jedan HOS- ovac, pravaš, domoljub i Hrvat.

Opet smo u komunizmu i Jugoslaviji. Opet nam antifašističke hulje kao nekada, određuje što smijemo a što ne smijemo .Beograd nam zapovijeda što će mo slaviti, koje spomenike postavljati i koje svece imenovati . Kukavni hrvatski političari se svaki dan pravdaju četnicima u Beogradu, početnicima u Zagrebu i tzv. antifašistima, a zapravo crvenim fašistima, koji upravljaju medijima a zapovijedaju policiji i sudstvu.

Stoga je vrijeme za novu Oluju. Sinovi Oluje nisu dovršili posao. Hrvatskom na prevaru vladaju sinovi UDBE i Orjune umjesto sinova Oluje.Vrijeme je za promjene.
Podrug-Pomak-2
Umjesto prema četnicima u Beogradu i komunistima u Zagrebu trebamo se okrenuti svojimm saveznicima na zapadu. Danke Deutschland! Hvala Njemačkoj na započetoj lustraciji u Hrvatskoj, koje se pribojavaju vladajuće elite u svim vodećim strankama. Za sada lustraciju, bolesnog i korumpiranog komunističkog kadra, žele samo pravaške stranke i braniteljske udruge. Sve druge stranke od udbaškog SDP- a, pa do lažno europskog HDZ- a, ili interesnog MOST- a, služe samo i isključivo zaštiti nepravedno stečenih privilegija svojih očeva i prenošenja tih privilegija na njih, njihovu djecu.

Državni terorizam i ubojstva domoljuba, koja je provodila UDB-a, organizirala je Komunistička partija. Sljednik Komunističke partije je tzv. Socijaldemokratska partija.Komunistička partija je davala naloge za ubojstva i ona je stvarna zločinačka organizacija, a UDB- a je bila samo sredstvo izvršenja.

Napokon se treba i mora obračunati sa nositeljima toga zločinačkog sustava. Pravni slijednik zločinačke organizacije Komunističke partija, je tzv. Socijaldemokratska partija. Došlo je vrijeme za pokretanje postupka odgovornosti pravnog slijednika Komunističke partije, za zločine protiv hrvatskog naroda. Drugovi komunisti se više ne zovu komunisti nego socijaldemokrati, ali se nisu odrekli ni imovine, ni privilegija, ni poduzeća ni banaka ni medija, ni sudova ni državnih odvjetništva ni policije ni ministarstava … kojima upravljaju.

Bez trunke srama , udbaški sinovi su donijeli tzv. Lex Perković ,a zapravoLex UDB- a, kojim su željeli spriječiti privođenje pravdi udbaških ubojica, svojih stvarnih i ideoloških očeva. Poslije ove presude treba donijeti Lex Milanović ili Lex SDP, kojim će se zabraniti svako javno djelovanje komunističkoj partiji i udbaškim očevima i sinovima.

Napokon zakonom treba zabraniti i sa javnih mjesta ukloniti, zločinački znak komunističke partije crvenu zvijezdu petokraku i zločinačkog vođu satrapa, diktatora , krvanika i nalogodavca zločina Josipa Broza Tita.

Nakon Lex Perković i presude udbaškim ubojicama, Milanović, Josipović , Pusić i drugi udbaški sinovi se moraju povući iz javnog života, Bajić, Cvitan i ostali zaštitnici udbaša u državnom odvjetništvu, udbaški zaštitnici u pravosuđu i milicioneri u policiji moraju biti odmah smijenjeni. To je trenutačna obveza HDZ- i MOST- a, ukoliko su na strani sinova Oluje a ne sinova UDB- e. Popis svih saborskih zastupnika koji su podržali Lex Perković treba javno objaviti, pa neka birači na skorim izborima, znaju kada budu glasovali, da podržavaju zaštitnike ubojica i zločinaca.

Trenutačna hrvatska vlast, od predsjednice do premijera, a posebno vladajuća koalicija HDZ i MOST, svojim odlukama će pokazati svoje domoljublje i opredijeljenost. Mogu birati između zaštite nacionalnih interesa i služenja Beogradu, između ulizivanja antihrvatskim antifašistima i zaštite digniteta Domovinskog rata i branitelja, između njih sinova UDBE- e i nas sinova Oluje.

Izbor je lagan i jednostavan kao i 1991, s hrvatskim narodom u tešku borbu za budućnost ili sa stranim moćnicima u ugodnu Beogradsko-Bruxsellesku fotelju.

Za Dom Spremni sinovi Oluje vas gledaju i pamte…

U Splitu,08.kolovoza 2016. Luka Podrug, dipl.iur., politički tajnik HČSP-a i prvi na koalicijskoj listi POMAK u X. izbornoj jedinici
Podrug-Pomak-1