• Twitter
  • Facebook
  • Feed

VIKTOR VOJAKOVIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA ZAGREBAČKU GRADSKU ČETVRT STENJEVECPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Viktora Vojakovića povjerenikom HČSP-a za područje Zagrebačke gradske četvrti Stenjevec.
Za stranku to je od velike strateške važnosti. Gradska četvrt Stenjevec smještena je na zapadnom dijelu grada Zagreba, sjeverno od rijeke Save i južno od željezničke pruge Zagreb-Ljubljana. U smjeru istok-zapad proteže se od Zagrebačke ceste do Škorpikove ulice.
Graniči s gradskim četvrtima Podsused – Vrapče i Črnomerec na sjeveru, Trešnjevka – sjever na istoku, Trešnjevka – jug na jugoistoku i Novi Zagreb – zapad na jugu, na Savi.
Satoji se od šest Mjesnih odbora: Malešnica, Matija Gubec, Stenjevec jug, Špansko jug, Špansko sjever i Vrapće jug.
Ukupan broj stanovnika prema popisu iz 2011. godine je 51.390 stalnih stanovnika.

Viktor je umirovljeni hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, svoj ratni put prošao je kroz 112. brigadu HV-a  i  u Prvoj gardiskoj brigadi Tigrovima.
Oženjen je i ponosan otac dvoje djece.
Viktor izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se  za hrvatske nacionalne interese kao iz za boljitak svoje gradske četvrti, ali u stranci koja je po njemu kako kaže jedina dosljedna i stožerna pravaška stranka što svakim danom svojim radom i dokazuje.
Kako navodi zato je izrazio želju biti dio čiste pravaške obitelji.
Ovom prilikom Viktor je izrazio želju da se  slobodno jave svi pravaši, domoljubi i simpatizeri HČSP-a koji svojim doprinosom i radom kroz našu stranku žele zaustaviti propadanje hrvatske domovine i njezinog naroda u svakom smislu i pogledu.
Kontakt:  091/ 1306 925
Viktoru želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP