• Twitter
  • Facebook
  • Feed

VELIKOGORIČANIMA SE PREDSTAVIO KRUNOSLAV HRVAČIĆ HČSP-ov I PRAVAŠKI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKAVelika_Gorica_skup2017 (1)

U prostorijama Gradske vijećnice Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici , pred oko stotinu posjetitelja, održano je javno predstavljanje HČSP-ovog i pravaškog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice mr. sc. Krunoslava Hrvačića dr. vet. med. , a ovom prigodom potpisan je i Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore HČSP-a i HSP-a,  Sporazum za Gradonačelnika Velike Gorice, Sporazum za članove Gradskog vijeća kao i Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije.

Na predstavljanju kandidata za gradonačelnika, prigodne govore odžali su:  prof. Jozo Radoš – predsjednik HČSP-a podružnice Velika Gorica, Lucijan Maslać – predsjednik HSP-a podružnice “Mladen Amstrong Grof” Velika Gorica, dr.sc. Željko Širanović – predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Zagrebačke županije, te Mirna Sunić Žakman – dopredsjednica HČSP-a.

Kao posebni gosti na ovom pravaškom skupu, građanima Velike Gorice su se obratili i dr. Tomislav Sunić – hrvatski emigrant, profesor, pisac i politolog, te general Željko Glasnović – nezavisni saborski zastupnik za dijasporu. Obojica su dali punu potporu pravaškom savezu i poželjeli im uspjeh na skorim izborima.
Na koncu se građanima predstavio i sam kandidat za gradonačelnika Velike Gorice mr. sc. Krunoslav Hrvačić dr. vet. med. koji je održao prigodnu prezentaciju pod nazivom “Obnovimo naš grad Veliku Goricu“  i sloganom “Za pravicu!”, kojom je predstavio najvažnije točke svog programa.
Posebno je istaknuo pitanje poticaja demografskoj obnovi, pitanje zaštite neradne nedjelje na području grada, razvoj poduzetništva i turističkog potencijala, a uz brojne točke programa dotakao se i aktualne teme, gradnje asfaltne baze u Lomnici koju je nazvao nedopustivom jer bi imalo velike i nesagledive štetne posljedice za cijelo Turopolje i velik dio Zagreba.
Na početku skupa, intonirana je državna himna i minutom šutnje odana počast palim hrvatskim braniteljima.
Program je vodila i moderirala Vesna Matić.

Bog i Hrvati! Za dom spremni!

Velika_Gorica_skup2017 (2)

Velika_Gorica_skup2017 (3)

Velika_Gorica_skup2017 (4)

Velika_Gorica_skup2017 (5)

Velika_Gorica_skup2017 (6)

Velika_Gorica_skup2017 (7)

Velika_Gorica_skup2017 (8)

Velika_Gorica_skup2017 (9)

Velika_Gorica_skup2017 (10)

Velika_Gorica_skup2017 (11)