• Twitter
  • Facebook
  • Feed

UŽAS: SOROŠEV MALI IZ PRORAČUNA ZA 2022. IZDVAJA OGROMAN NOVAC ZA LGBT INICIJATIVE DOK RODITELJIMA ODGOJITELJIMA UZIMA I UKIDA!



Evidentno je da Sorošev mali Tomislav Tomašević provodi politiku globalista, a to je razaranje obitelji, vjere, nacije i promicanje onoga što ide od samog zla, a to su razno razne LGBT udruge i aktivizam pa tako prema proračunu Grada Zagreba pod stavkom “Ostali programi povezani s promicanjem ljudskih prava” nalazi se dodatnih2.519.000 kuna.

Tako Tomašević daje preko 3 milijuna kuna za LGBT aktivizam, integraciju migranata i udruge za ljudska prava. Daje im točno koliko je uzeo roditeljima odgojiteljima. Računica je jasna!

Kristalno je jasno da je na taj način zaustavljen demografski oporavak u gradu Zagrebu sa jasnim ciljem.

U Tomaševićevom proračunu se našlo prostora za povećanje izdavanja, odnosno donacija za nevladine organizacije. Prema “Programu financiranja udruga iz područja promicanja ljudskih prava u 2022.”, u ovoj godini će se za ljudska-prava udruge izdvojiti 425.000 kuna.

Prema istom Programu navodi se kako su “u skladu s postavljenim ciljevima, prioriteti financiranja:

– ravnopravnost spolova

– zaštita prava LGBTIQ osoba

– suzbijanje rasne i druge diskriminacije te zločina iz mržnje

– integracija stranaca u hrvatsko društvo

– prava nacionalnih manjina

– sudionička demokracija kroz jačanje kapaciteta OCD-za zagovaranje ljudskih prava”.

Za HČSP to je sramotno i nedopustivo!

Evo koga Hrvati koji nisu dostojni našeg državljanstva biraju. Na žalost živimo u bolesnom i izopačenom vremenu dok nam takvi kroje politiku i sudbinu. Nama koji sebe nazivamo “ponosnom nacijom”!?

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP