• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Utemeljen ogranak HČSP-a Mala MlakaMMlaka-1
Dana 04. lipnja 2016. godine, u 19.sati u dvorani Vatrogasnog doma u naselju Mala Mlaka HČSP, osnovao je temeljni ogranak, za Mjesni odbor Malu Mlaku. To je osmi ogranak u nizu koji je osnovala podružnica HČSP-a Novi Zagreb – zapad.

Za predsjednika je izabran gosp. Ivan Crnković, za dopredsjednika gosp. Miroslav Crnković, a za tajnika gosp. Ivan Kanić.
Izvršni odbor: Marijan Beljak, Ivan Cvetković, Krešimir Biškupić, i Kristijan Cimprešek.

Izborni zbor vodio je gosp. Josip Miljak, koji je održao vrlo dobar i nadahnut, poticajni govor, a nakon njega predsjednik Podružnice gosp. Dragan Pocrnja koji je naglasio da se HČSP konstantno širi i jača po cijelom Novom Zagrebu, jer ovo je već osmi ogranak gdje stranka politički i organizacijski djeluje, pripremajući se za nadolazeće lokalne izbore.

Ivan Iličić, dopredsjednik Podružnice Novi Zagreb – zapad i član Glavnog Stana HČSP-a, u svom govoru je naglasio, da je HČSP trenutno najjača pravaška opcija u Zagrebu, koja se stalno širi i jača, usprkos nastojanjima nekih političkih faktora na njenom gušenju, ograničavanju i medijskim dezinformacijama. Igor Kikić dopredsjednik Podružnice Novi Zagreb-istok također je bio prisutan na skupu kao i naš dopredsjednik Marijan Smiljanić.

Na kraju se okupljenima obratio novoizabrani predsjednik ogranka g. Ivan Crnković, koji je izrazio veliko zadovoljstvo uspješnim Zborom i zanimanjem mladih za pristupanje u HČSP.

Gosti skupa pozorno su slušali govore naših dužnosnika, jer ovo je prvi put da neka pravaška opcija organizira svoj ogranak u ovome naselju. Mi u HČSP-u želimo na ovaj način dokinuti politički monopol HDZ-a i SDP-a na lokalnoj razini i aktivno uzeti učešća i odgovornosti u obnašanju vlasti.

Bog i Hrvati !
MMlaka-2