• Twitter
  • Facebook
  • Feed

U Zagrebu otvoren PRAVAŠKI KLUB!U petak 9. studenoga 2011. u prostorijama zagrebačke podružnice HČSP-a, Tratinska 2, otvoren je PRAVAŠKI KLUB. “Pravaški klub” je otvoren za sve članove, simpatizere i ostale zainteresirane hrvatske domoljube, a u svrhu međusobnih druženja i rasprava, iznošenje novih ideja, upoznavanje s članovima i dužnosnicima HČSP-a, te učlanjivanja u HČSP. “Pravaški klub” će biti otvoren svakog petka od 18.30 do 20.30 sati u prostorijama zagrebačkog HČSP-a, Tratinska 2. Stoga pozivamo članove (i one koji to žele postati), simpatizere i sve ostale hrvatske domoljube da petkom posjete Tratinsku 2, te iskoriste “Pravaški klub” za kvalitetno druženje i razgovor s ostalim hrvatskim domoljubima dobre volje. (Napomena: sljedeći petak, 16.11., “Pravaški klub” će biti zatvoren zbog održavanja svečane Akademije povodom 100. obljetnice smrti dr. Josipa Franka)

Stranačke prostorije zagrebačkog HČSP-a se nalaze na adresi Tratinska 2 – prolaz nasuprot Cibone, pored Keruma. Šaljemo Vam i kartu:

Na otvorenju Pravaškog kluba 9. studenoga 2011., u stranku su primljeni novi članovi. Novih članova je puno, a neki od njih su “prešli” u HČSP iz drugih stranaka: od bivših dužnosnika HSS-a i HSP-a, pa sve do bivših simpatizera HDZ-a. Svi oni su upravo u HČSP-u prepoznali iskrenost, poštenje i dosljednost kao temeljne vrijednosti za bolju budućnost i napredak.