• Twitter
  • Facebook
  • Feed

U SVEGA TRI MJESECA U HČSP PRISTUPILO NEKOLIKO STOTINA NOVIH ČLANOVAOd sredine mjeseca srpnja 2018.g.  pa do danas u Hrvatsku čistu stranku prava pristupilo je nekoliko stotina novih članova. U to ime predsjednik stranke Davor Trbuha obratio se članovima i dužnosnicima HČSP-a.

Poštovani članovi Hrvatske čiste stranke prava,
Ovim putem želim iskreno zahvaliti svim članovima i dužnosnicima stranke kako starim tako i novim na ukazanom povjerenju i vjeri. Nadalje dugogodišnjim članovima  hvala na strpljenju ustrajnosti i odanosti prije svega HČSP-u, a onda i mojoj malenkosti na podršci u provedbi zacrtanih nam ciljeva te vjeru u našu pobjedu nad pučistima. Mada samo Bog zna da je to bio težak i trnoviti put. Isto tako zahvaljujem se i svim novim članovima koji su u posljednjih nekoliko mjeseci pristupili u velikom broju u našu čistu pravašku obitelj prepoznavši upravo u HČSP-u dosljednost i ustrajnost čega na žalost manjka u nekim pravaškim strankama što ste prepoznali i sami dolaskom u HČSP.
Isto tako moramo svi skupa nastaviti borbu za našu Hrvatsku prvenstveno u pravaškom i domoljubnom ozračju pomagati jedni drugima i dati se u svom angažmanu u dobrim, kolegijalnim te bratskim odnosima i obostranoj podršci u cilju ostvarivanja zajedničkih interesa, a to je prije svega zaštita i borba za Hrvatsku i hrvatske nacionalne interese u svakom smislu i pogledu.

Veselimo se novim prilikama i zadacima koji su pred nama.

Bog i Hrvati!

Predsjednik HČSP-a
Davor Trbuha