• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Tomislav Poljak povjerenik HČSP-a za grad ŽupanjuPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Tomislava Poljaka povjerenikom HČSP-a za grad Županju.

Povjereniku je zadaća pripremiti Izborni zbor podružnice koji će se održati nakon završetka pandemije uzrokovane COVD-om 19 (Korona virus).

Tomislav je rođen 05.01.1978. godine u Županji gdje i živi. Oženjen je i ponosan otac. Još kao maloljetan se priključio obrani domovine, a svoj ratni put prošao je kroz HVO i HV.

Tomislav izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak grada Županje, ali u stranci koja je po njemu jedina dosljedna,  čista pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem koje su krasili dr.Ante Starčević, dr.Josip Frank i književnik Eugen Kumičić koji su ujedno i naši utemeljitelji.

Navodi da HČSP to dokazuje svojim radom, programom, ali i svojim aktivnostima.

Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnim članom čiste pravaške obitelji te pomoći svojoj stranci u borbi ka opstojnosti jedine nam domovine Hrvatske.

Tomislavu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!