• Twitter
  • Facebook
  • Feed

TKO TO SAZIVA IZVANREDNI SABOR STRANKE U SPLITU?Miljak_JosipovicSlika govori više od tisuću riječi o “spasitelju” HČSP-a

Bivši predsjednik HČSP-a Josip Miljak ovih dana preko društvenih mreža poziva na Izvanredni Sabor HČSP-a kojeg nelegalno saziva raspuštena podružnica HČSP-a Split. Gospodin Miljak je podnio ostavku na mjestu predsjednika stranke, a nakon toga je pozvao na gašenje svih pravaških stranaka što uključuje i HČSP. On je pravaštvo nazvao “žabokrečinom” što su prenjeli mediji u RH. No sada se klupko polako odmotava jer je gospodin Miljak htio da se izbjegne otkrivanje istine kako je on to proteklih deset godina vodio stranku, a upravo je njegovo vođenje stranke, stranku unazadilo i dovelo do ruba ponora. Isti taj gospodin Miljak poziva na spašavanje stranke što legalno vodstvo radi već mjesecima i ne nazire se kraj ispravljanju grešaka koje je napravio gospodin Miljak svojom neodgovornošću što potvrđuje i tužba koje pokreće državno odvjetništvo za 2013. godinu.

HČSP je ovih dana primila obavijest općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu da se protiv stranke namjerava podnjeti optužni prijedlog nadležnom sudu radi nedostavljanja financijskih izvješća za 2013-tu godinu kada je predsjednik bio upravo gospodin Miljak. Očito nije imao vremena voditi brigu o stranci što se vidi iz priloženog jer je evidentno da svojim postupcima stvara kult ličnosti.

Bog i Hrvati!

HČSP

Obavijest_opcinskog_odvjetnistva1

Obavijest_opcinskog_odvjetnistva2