• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Tadić i Josipović su opasni lažovi
Josipović predvodi sotonsku propagandu protiv hrvatskoga naroda,
a to su vrlo opasne radnje za budućnost nacije

Zagreb, 26. lipnja 2011

Priopćenje za javnost – svima

Hrvatska čista stranka prava prosvjeduje zbog najavljenoga dolaska srbijanskoga predsjednika Borisa Tadića na tobožnje ustaško stratište Jadovno kod Gospića. Tadić, inače miljenik Ive Josipovića, nije dobro došao u Hrvatsku. Držimo da je to pljuska državi Hrvatskoj, i nastavak sustavne četničke propagande koja nesmiljenom žestinom nastavlja svoje orgijanje i zabijanje noža u leđa hrvatskomu narodu.

To što Srbi rade ne vodi miru na ovim prostorima, to je manifestacija neviđene mržnje srpskoga naroda prema Hrvatima. Njihove laži da je u jami Jadovno ubijeno 39.000 Srba su za psihijatriju. Ta jama je istraživana devedestih godina i u njoj nije ništa pronađeno, osim strvina životinja i dva kostura samoubojica.

U vremenu kada su Srbi imali svoje logore u kojima su ubijali i zatvarali naše branitelje iz Domovinskoga rata, i kojima ne dopuštaju ni postavljanje benigne ploče u Stajićevu u Srbiji, po Hrvatskoj niču srpski spomenici koji služe lažima i velikosrpskoj antihrvatskoj propagandi.

Takvo ponašanje Srba je opasno u što smo se uvjerili 22. lipnja 2011 u Brezovici, kada je HČSP tamo organizirala prosvjed. „Slavljenici“ su kada su prolazili pokraj nas dizali tri prsta u vis, a mi smo njima također dizali tri prsta u znak da ih je sada u Hrvatskoj tri posto. Ukoliko Srbi nastave s ovakvim nesmiljenim i drskim lažima, za pozdrav će za nekoliko godina biti dovoljan i jedan prst.

Josip Miljak, predsjednik

Objavljeno: dalje.com

Nema komentara