• Twitter
  • Facebook
  • Feed

STJEPAN SABO POVJERENIK HČSP-a ZA NJEMAČKUDana 27. studenog 2021. predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Stjepana Sabu povjerenikom HČSP-a Njemačku.

Za stranku to je od strateške važnosti jer moramo probuditi nekadašnju jaku utvrdu HČSP-a Njemačka.

Stjepan Sabo rođen je 07. lipnja 1964. godine u Osijeku. Živi i radi u Njemačkoj u Bad Mergentheimu. Ponosan je otac troje odrasle djece. Dragovoljac je Domovinskog rata. Svoj ratni put prolazi kao pripadnik 106 Osječke brigade, kasnije 3. brigade Kune.

Kako navodi Stjepan izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak Hrvata u Njemačkoj, ali u stranci koja je po njemu jedina dosljedna, čista pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem koje su krasili Otac domovine dr. Ante Starčević, dr. Josip Frank, književnik Eugen Kumičić koji su ujedno i utemeljitelji HČSP-a. i na kraju dr. Aleksandar Horvat koji je bio mentor samom poglavniku dok je bio odvjetnički vježbenik i ponosni član Čiste stranke prava.

Navodi da HČSP to dokazuje svojim radom, programom, ali i svojim aktivnostima.

Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnijim članom čiste pravaške obitelji te pomoći svojoj stranci u borbi ka opstojnosti jedine nam domovine Hrvatske kao i našim ljudima u Njemačkoj.

Stjepanu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

 

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP