• Twitter
  • Facebook
  • Feed

SLAVICA ĐUKIĆ POVJERENICA HČSP-a ZA OPĆINU STARI JANKOVCI U VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ ŽUPANIJIDana 04. travnja 2022. godine predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospođu Slavicu Đukić povjerenicom HČSP-a za općinu Stari Jankovci u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Povjereniku je zadaća u što skorijem roku pripremiti Zbor podružnice HČSP-a Stari Jankovci, kako bi spremni dočekali sve izazove koji nam predhode na području Vukovarsko-srijemske županije.

Slavica Đukić rođena je 08. 07. 1969. godine u Vinkoivcima. Zaposlena je i ponosna majka dvoje djece.

Dragovoljka je Domovinskog rata.

U samom početku srpke agresije na Hrvatsku, a pogotovo u istočnoj Slavoniji gdje i živi priključila Zboru narodne garde. Hrabro i časno branila je svoju Slavoniju i Hrvatsku u postrojbi 109. vinkovačke brigade te je svojom odlučnošću i primjerom bila na ponos svim ženama, majkama kao i svojim suborcima u ovom djelu ratom zahvaćene lijepe naše domovine. Slavica je svojim djelima kao ratnica i žena stekla veliko poštovanje među svojim suborcima, ali i mještanima koji je iznimno poštuju i cijene.

Slavica navodi kao se želi aktivnije uključiti u rad stranke jer upravo HČSP vidi kao jedinu istinsku, dosljednu, principijelnu i ustrajnu pravašku stranku koja nije na prodaju, te se svom silom i unatoč cenzuri bori striktno za Hrvatske nacionalne interese i provedbu Lustracije bez koje naš narod nema budućnosti.

Napominje kao se stranaka i njeno vodstvo drži striktno ideje i temeljnih načela koje je davne 1895. godine ukorijenio i zacrtao njen osnivač Otac domovine dr. Ante Starčević te od te ideje hrvatske samostalnosti i nezavisnosti ne odmiče niti milimetra. Svojim aktivnim angažmanom želi pomoći svojoj stranci, a kroz nju svojoj općini, županiji i domovini.

Ovim putem Slavici čestitamo te joj želimo puno sreće i uspjeha u radu za HČSP  i Hrvatsku.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP