• Twitter
  • Facebook
  • Feed

SILVIJA BAGARIĆ POVJERENICA HČSP-a ZA PODRUČJE GRADA FRANKFURTA U NJEMAČKOJPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je godpođu Silviju Bagarić povjerenicom HČSP-a za područje grada Frankfurta u Njemačkoj.
Silvija je rođena 28.12.1976. godine u Weisbadenu ( Njemačka).Veći dio svog života živi i radi u Frankfurtu gdje je i aktivna u mnogim domoljubnim organizacijama i zajednicam gdje se njeguju hrvatska kultura i običaji.
U HČSP je pristupila prije dvije godine i želi se aktivnije uključiti u rad stranke.
Kako navodi; za našu stranku to je od strateške važnosti jer u Frankfurtu trenutno živi i radi puno domoljubno osvještenih Hrvata i pravaša koji svoja uvjerenja i ljubav prema domovini žele provoditi upravo kroz Hrvatsku čistu stranku prava jer trenutno HČSP vide kao jedinu pravu, dosljednu te ozbiljnu političku pravašku stranku u domovini.
Važno je napomenuti da prema podacima Hrvatske katoličke crkve župa (ranije misija) u Frankfurtu u Rajnsko – majnskom području (Keklheim, Offenabach am Main, Darmstadt, Rüsselsheim, Wiesbaden i Mainz), samo u ovoj godini, u bankarsku metropolu i okolne gradove stiglo je više od 2.000 Hrvata. Procjenjuje se da u Frankfurtu već sada živi gotovo 20 tisuća Hrvata prve, druge i treće generacije. Najveći broj njih je podrijetlom iz BiH, a najviše ih je sa područja općine Livno i Posušja te sve više iz Slavonije i područja Zagrebačke županije.
Silviji želimo puno uspijeha i sreće u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP