• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Samo POMAK može spriječiti veliku koaliciju HDZ-a i SDP-aEUizbori31-e1364021501489
Je li došlo vrijeme za očitovanje zrelosti i razboritosti Hrvata i Hrvatica, pokazati će ovi izvanredni izbori?! Svjedoci smo bipolarne političke scene HDZ – SDP, ali ona je samo prividno bipolarna, ustvari je riječ o jednoj te istoj politici koja nas je zavila u crno, i koja će nas dokrajčiti ako ne progledamo.

Oligarhije, koje su stvarna vlast u Hrvatskoj ne stoluju u Banskim dvorima, osoblje Banskih dvora, koje još imamo običaj zvati Hrvatska vlada, stoji na usluzi tim vladarima, a nikako i nikada hrvatskomu narodu. Jedni drugi dvori, oni Kulmerovi u kojima stoluje Todorić, samo su jedna od točaka iz kojih se upravlja Hrvatskom.

Rušenje Tomislava Karamarka iz razloga koji je prezentiran javnosti, a zbog kojega se ne smjenjuje ni Pastoralno vijeće, kako dobro kaza naš Luka Podrug, imalo je za cilj otklanjanje zapreka u stvaranju velike koalicije između HDZ-a i SDP-a. Trebalo je dovesti suradljivog i anemičnog Plenkovića, vodeći naravno najviše računa o njegovom obiteljskom backgroundu, koji jamči poslušnost i rad protiv naroda bez prevelike grižnje savjesti. To je inače nasljedna osobina sve udbo-partizanske djece, koja nemaju ugrađen nacionalni i domoljubni osjećaj niti znaju što je to. Za sluge idealni tipovi.

Kako sada vidimo, Hrvatska prosperira čim vlada ne može donositi nikakve odluke, sve se oporavlja, BDP raste, a javni dug pada, čak je porasla i zaposlenost. Tko gubi taj silni novac? Ako narod dobiva, gubi Todorić, Tedeschi, Luković, Prka… i slični koji su pretvorbom uzeli Hrvatsku u svoje ruke. Inače se izraz pretvorba prije toga zločina prema većinski katoličkom hrvatskom narodu koristila samo na oltaru, kada se vino pretvara u krv Kristovu.

Hrvati imaju priliku skinuti taj jaram već na ovim izborima.

Koalicija POMAK (HČSP, HSP, ABH i OS) ima na listama vrhunske ljude, stručnjake, nestranačke i stranačke, kremen domoljube koji su u stanju smijeniti ove izdajnike, spriječiti veliku koaliciju koja je već dogovorena u Velikoj loži. Kako bi izbori u Hrvatskoj prestali biti farsa, zanemarite ankete i medijske opsjene, glasujte za listu POMAK-a, listu broj tri (3) u svim izbornim jedinicama. Provedimo beskrvnu revoluciju glasovanjem. Demantirajmo Veliku ložu, koja kaže; „Glasovanje je bakšiš koji dajemo narodu kako bi bio zadovoljan vlastitim ropstvom“.

Nemamo što izgubiti osim vlastitih okova !

U Zagrebu, 01. rujna 2016.
Josip Miljak, postrojnik HČSP-a