• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Režimska policija HDZ-ove strahovlade opet na djelu – uhićen dopredsjednik Mladeži HČSP-a Ivan TopićpolicijaZagreb, 20. lipnja 2011.

Dana 18. lipnja 2011. povodom održavanja gay-parade u Zagrebu, režimska policija HDZ-a opet je represijom nad hrvatskim narodom prezentirala svoju moć i dokazala da je Republika Hrvatska policijska država i da im nitko neće stati na put u izvršavanju zapovijedi svojih gospodara sa Zapada. Naime, tko god se tog dana zatekao u centru grada mogao je na svojoj koži osjetiti strahotu represije. Gotovo nema čovjeka koji nije bio legitimiran, pretresen, popisan i snimljen. Svaka skupina mladih s više od 3 do 4 pripadnika bila je rastjerana ili privedena. Na stotine policajaca je obilazilo centar od ranog jutra. Prijetili su mladima da će za najmanje iskazivanje nezadovoljstva biti privedeni. Ukratko, Zagrebom je vladalo opsadno stanje kojeg slobodno možemo svrstati zajedno s trenucima najcrnijeg komunizma.

Naravno, najdeblji kraj su izvukli članovi HČSP-a. Naime, dopredsjednik Mladeži HČSP-a Ivan Topić bio je priveden zajedno s pripadnicima mladeži HSP-a i AHSP-a iz Čakovca. Razlog privođenja bio je taj što su mladi pravaši jednostavno šetali (!) centrom grada, te su kao “potencijalni izazivači nereda” bili privedeni iz “preventivnih razloga”. Kod njih je u policijskoj postaji pronađen transparent s natpisom „Umjesto traženja nestale Antonije, vi organizirate bolesne ceremonije!“. Zbog tog transparenta mladi pravaši su zaradili kaznene prijave, te im sada prijeti zatvor. Nadodajemo da su mladi pravaši bili privedeni daleko od gay-parade.

neredi
Transparent istine koji vodi u zatvor

Zajedno s njima u policijskoj postaji se našao i Igor Genzić, HOS-ovac i član HČSP-a. On je priveden iz razloga što je daleko od gay-parade razgovarajući na mobitel izgovorio riječ „peder“. Genzić je zbog toga u policiji zadržan čitavu noć i također zaradio kaznenu prijavu. Isto tako se u policijskoj postaji našao i J.J. koji je nasilno priveden ispred maloljetnog sina iz razloga što je ispred Glavnog želj. kolodvora nosio transparent s natpisom „NE SODOMI I GOMORI!“. Njemu također prijeti zatvor.

Nevjerojatno je kojom grčevitošću se ova odnarođena HDZ-ova vlast želi dodvoriti EU-manipulatorima. Kosoričina usta puna Europske unije dokaz su HDZ-ove kvislinške odanosti vladarima svijeta. U toj poslušnosti oni idu toliko daleko da čak milijunske iznose ulažu u organizaciju parade nemorala i smrti koja predstavlja najizravniji i najoštriji napad na obitelj, vjeru, tradiciju, ponos i dostojanstvo hrvatskog naroda te na sve one hrvatske vrijednosti za koje su borili naši preci.

Pozivamo hrvatski narod da ne nasjeda na tobožnje uspjehe HDZ-a o završetku pregovora o ulasku Hrvatske u EU, taj “uspjeh” će nas koštati državnoga suvereniteta i time je veleizdaja HDZ-a zapečaćena. Nakon što su prodali sve što je vrijedilo, sve prihodovne gospodarske subjekte poput Telekoma, INE, banaka, Plive…, sada su prodali cijelu državu i sve nas. Ulazak u EU nije privremen, on je trajan i vječan i tu povratka nema. Braćo Hrvati, dobro razmislite o “uspjesima” HDZ-a.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

neredi
HDZ-show

Nema komentara