• Twitter
  • Facebook
  • Feed

REIZBORNI ZBOR PODRUŽNICE HČSP-a RUŽIĆ ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN SLOBODAN BRKOVIĆHCSP_Ruzic1

U Šibensko-kninskoj županiji općina Ružić održan je reizbor podružnice HČSP-a  kojeg je pripremio naš povjerenik za Šibensko-kninsku županiju mr.sci. Joso Škarica. Izuzetno nam je drago da su reizboru podružnice nazočili kao gosti povjerenik za Vukovarsko-srijemsku županiju gospodin Željko Beljo i gospodin Ivica Sopček povjerenik HČSP-a za grad Vinkovce.
Za predsjednika podružnice općine Ružić izabran je Slobodan Brković, dopredsjednika Dragan Buzov i tajnika Marinko Dabro.
Izuzeno nam je drago da smo u tako kratkom roku ponovo ustrojili podružnicu Ružić jer je već sada bivši predsjednik podružnice i član HČSP-a Dalibor Durdov poništio već složenu listu za Lokalne izbore i na taj način onemogućio izlazak stranke na izbore u Ružiću. Durdov je kao nezavisni kandidat prebjegao na listu HDZ-a za mjesto donačelnika općine, nažalost pritom gledajući svoj vlastiti interes.
Novom predsjedniku podružnice Ružić gospodinu Slobodanu Brkoviću i njegovom timu želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za dom!

HCSP_Ruzic2