• Twitter
  • Facebook
  • Feed

REAKCIJA HČSP-a POVODOM KRVNIKOVOG PIRA U KUMROVCUhcsp_zds1
Krapinsko-zagorski župan, Željko Kolar, član Socijal-demokratske partije (SDP) na komemoraciji u Kumrovcu izjavio je kako njegova županija komemoracijom u Kumrovcu “odaje počast velikom čovjeku koji je poznat širom svijeta” te da je “Tito, uz Dubrovnik i Davora Šukera, jedan od tri brenda po kojem je Hrvatska prepoznata u svijetu.

Kako bi svima bilo jasnije, koga slavi razularena gomila u Kumrovcu svake godine napisat ćemo i ovaj podatak:
Da je izravno njegovom odgovornošću poubijano oko 750.000 Hrvatica i Hrvata
250.000 tisuća razoružanih pripadnika ondašnjih Hrvatskih oružanih snaga, te 500.000 civila od čega najviše staraca, žena i djece koji su bježali pred Titovim amnestiranim četnicima ili ti “osloboditeljima partizanima”, a svoje živote završili su na Bleiburgu, Križnim putevima ili pak puneći jame, špilje, tenkovske rovove te rudarska okna po Sloveniji, Hrvatskoj i šire.Podaci su to britanske vojske koja ih je na nemilost predala upravo zločincu Titu.

HČSP postavlja pitanje Hrvatskoj Predsjednici, Predsjedniku vlade i Sabora:
Kako je moguće da se na teritoriju Republike Hrvatske, protivno Deklaraciji Vijeća Europe i svim demokratskim, ako hoćete ljudskim načelima okuplja skupina ljudi koja slavi zločinca i zločinačku crknutu državu, a da vlasti ne reagiraju nego se skupu pojavljuju i neki od obnašatelja visokih državnih funkcija?
Kako je moguće da se na teritoriju Republike Hrvatske svira Himna nepostojuće države i istiće zastava, ista ona zastava iza koje su se krili agresori na Republiku Hrvatsku u Domovinskom ratu 1991. godine?
Kako je moguće da vlada Republike Hrvatske mimo svih užasa i pameti sufinancira ovakav protuhrvatski skup?
Na kraju, ali ne manje bitno, kako je moguće da ministarstvo unutarnjih poslova osigurava skup ovakvog protu civilizacijskog sadržaja na račun hrvatskih građana?
Kako je sve ovo moguće, u ovoj državi, gdje se hrvatski branitelji u isto vrijeme hapse i procesuiraju zbog nošenja službenih oznaka postrojbi iz Domovinskog rata?
Gospodo, čaša je gotovo puna, vi ćete biti odgovorni za svaku kap koja se prelije.

Bog i Hrvati! Za dom!