• Twitter
  • Facebook
  • Feed

RASPUŠTA SE GRADSKA PODRUŽNICA HČSP-a VUKOVARhcsp_zds1

Dana 13. veljače 2017. raspušta se podružnica Hrvatske čiste stranke prava Vukovar, a dosadašnjem predsjedniku podružnice g. Ivici Žulju se time oduzima pravo predstavljanja HČSP-a i javnog istupanja u ime stranke. Hrvatska čista stranka prava ograđuje se od ovog čina gospodina Žulja i najoštrije osuđuje njegov ispad jer jedno je dati podršku kandidatu za gradonačelnika Vukovara gospodinu Nikoli Thotu Fenixu jer u tome nema ništa sporno, a drugo je potpisati i sklopiti trajnu političku suradnju sa HSP-om AS. Naknadno će se imenovati povjerenik za tu podružnicu.

Na ovaj čin smo primorani jer je predsjednik podružnice g. Ivica Žulj samoinicijativno potpisao sporazum o trajnoj suradnji sa HSP-om AS u gradu Vukovaru i prekršio odluke donešene na Općem saboru stranke 03. prosinca 2016. godine da će HČSP na Lokalnim izborima 2017. godine ići u koaliciju isključivo sa Hrvatskom strankom prava (HSP) i Autohtonom hrvatskom strankom prava (A-HSP) te ostalim srodnim pravaškim i domoljubnim strankama.

To se ne odnosi na HSP AS dok god je u toj stranci na čelu politički tajnik gospodin Pero Ćorić. Navesti ćemo samo jedan primjer izjavu gospodina Pere Ćorića danu Novom listu 31. prosinca 2015. godine: “USTAŠOVANJE HČSP-A NIKAKO NISMO MOGLI PRIHVATITI ” A sada bi sa tim istim HČSP-om na Lokalne izbore! Između ostalog od iste te stranke HČSP je prevararena više puta.

Sukladno tome donešena je odluka da HČSP zasigurno neće pogaziti dato obećanje i dogovor o pravaškoj platformi sa HSP-om i A-HSP-om donešenoj 01. listopada 2016. godine.

Bog i Hrvati! Za dom spremni!

Hrvatska čista stranka prava

Večernji list: Najkraća politička koalicija ikad u Hrvatskoj: Niti 24 sata nije trajala koalicija HSP AS – HČSP