• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PROFESOR FRANJO MLINARIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA ZAGREBAČKU GRADSKU ČETVRT BREZOVICAPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je prof. Franju Mlinarića  povjerenikom Hrvatske čiste stranke prava za područje zagrebačke gradske četvrti Brezovica. Za stranku to je od strateške važnosti jer samo ta gradska četvrt broji 12.030 stalnih stanovnika po popisu stanovništva iz 2011.g. Stoga je iznimno važno ustrojiti podružnice u svim predjelima zagrebačkih gradskih četvrti gdje se za to stvore uvjeti.

Prof. Franjo Mlinarić rođen je 23.07.1964.g. u Zagrebu. Diplomirao je na  fakultetu političkih znanosti na Sveučilištu u Zagrebu. Dragovoljac je Domovinskog rata. Osim što je bio zapovjednik u MUP-u bio je i zapovjednik u drugoj gardijskoj brigadi Gromovi. Trenutno je umirovljeni policijski savjetnik.

Kako navodi velika mu je želja nastaviti borbu za Hrvatsku koja je ponovo na koljenima, ali striktno kroz HČSP.
Želi zastupati pravašku ideju i borbu za hrvatske nacionalne interese u stranci koja je po njemu kako kaže jedina čista,  dosljedna, karakterna i pravaška. Uz to navodi kako želi pomoći svojoj stranci u svakom pogledu te ojačati čisto pravaštvo pogotovo na području Brezovice. Napominje kako pravašima treba vratiti stari sjaj, ali kako tvrdi jedino kroz dosljednu HČSP.

Prof.Franji Mlinariću želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.
Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP