• Feed

PRIOPĆENJE VEZANO ZA PODRUŽNICU HČSP-a PODBABLJE

hcsp_zds1

Dužni smo izvjestiti članstvo i javnost da podružnica HČSP-a Podbablje i dalje ostaje u sastavu Hrvatske čiste stranke prava te neće biti raspuštena.

Obrazloženje:
Nakon zadnjeg incidenta u kojem se navelo da i podružnica HČSP-a Podbablje daje potporu županijskom HDZ-u i njihovom kandidatu zajedno sa raspuštenim podružnicama o čemu smo pisali u našoj demantirajućoj zadnjoj objavi, Bogu hvala nije baš tako. Predsjednik podružnice Podbablje Zdravko Gudelj zamolio je za javnu objavu i demanti.
Kako navodi niti su za Lokalne izbore izlazili sa HDZ-om, poštivali su isključivo političku odluku Glavnog stana i definitivno nisu sudjelovali u davanju podrške županijskom HDZ-u i njihovom kandidatu za drugi krug izbora. Sasvim je jasno da su davatelji potpore raspuštenih podružnica i Županijskog vijeća HČSP-a podružnicu HČSP-a Podbablje svojim lažima i manipulacijama uvukli u ovu priču koja zbog toga ovih dana trpi svakojake uvrede. Stoga dužni smo bili ovo objaviti i zahvaliti podružnici HČSP-a Podbablje na dosljednosti te im želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu. Pozivamo i ostale podružnice HČSP-a da slijede primjer podružnice Podbablje i da ne izdaju sveta pravaška načela dr. Ante Starčevića!

Bog i Hrvati! Za dom spremni!
HČSP