• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Preminuo dugogodišnji član HČSP-a i predsjednik podružnice Osijek Sebastijan PalićTužnog srca javljamo da je preminuo naš dugogodišnji član stranke, bivši član Glavnog stana HČSP-a, predsjednik podružnice HČSP-a u Osijeku i hrvatski branitelj Sebastijan Palić. Na nedavno održanom Općem Saboru formirano je i pročelništvo za hrvatske branitelje Domovinskog rata HČSP-a za pročelnika je izabran upravo gospodin Sebastijan Palić.

Sebastijan Palić je rođen 1963. godine i bio je dragovoljac Domovinskog rata u mirovini. Član HČSP-a bio je od 1996. godine. Sebastijan je bio izniman i vrijedan domoljub, ali i pravaš te je njegovo djelovanje na tom području neupitno što je dokazao kroz bezbroj braniteljskih i pravaških tribina te akcija kako bi se pružila adekvatna pomoć braniteljima i stradalnicima iz Domovinskog rata.

Predsjednik stranke Stjepan Špehar i članovi Glavnog stana HČSP-a upućuju ožalošćenoj obitelji, rodbini, prijateljima i znancima izraze iskrene sućuti, a vitezu Sebastijanu Paliću neka je laka hrvatska gruda za koju je dao svoju mladost i zdravlje. Počivao u miru Božjem.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP