• Twitter
  • Facebook
  • Feed

VIDEO: Predstavljenja lista za IX. izbornu jedinicuIzvor: 057info.hr

Predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević i politički tajnik HČSP-a, Luka Podrug, posjetili su jučer Benkovac i Zadar, gdje su se na Narodnom trgu družili s građanima i dijelili promidžbeni materijal te se obratili predstavnicima medija.

– Pravaška koalicija, pravaški kišobran koji zajedno izlazi na izbore u IX. izbornoj jedinici pod rednim brojem 13, prije svega građanima Zadra čestita Dan grada, a želimo i generalu Gotovini i njegovoj obitelji čestitati na nagradi, makar smo protiv tih licemjera koji su ga uhitili, do jučer mu skidali slike, a danas ga nagrađuju. Vjerujem da će to birači prepoznati, kazao je Luka Podrug, prvi na listi ove koalicije te istaknuo:

– Svi isto govorimo, ali mislim da mi svojim životom svjedočimo ono što radimo. Hrvatska je umorna od kopija ljudi, Hrvatska je umorna od korumpiranih političara, Hrvatska i hrvatski birači imaju mogućnost napokon birati čestite i odlučne, poštene i one koji će u Saboru zastupati hrvatske nacionalne interese i svoje birače, proučio je Podrug te pozvao birače da iziđu na izbore i daju svoj glas ovoj opciji ako žele stvarne promjene. A ako su zadovoljni, poručio je, mogu dati glas HDZ-u ili SDP-u koje je nazvao “dvjema strujama jedne partije, zajedno umiješanima u korupcijske afere”.

Ruža Tomašić, nositeljica svih izbornih lista ove koalicije, prije druženja s građanima zajedno sa suradnicima pribivala je svetoj misi u zadarskoj katedrali, koja je oduševila svojom ljepotom i očaravajućom akustikom, a biračima je poručila:

– Čestitam svim Zadranima Dan grada i njihovog zaštitnika sv. Krševana i želim im sve najbolje. Želim da iziđu na izbore, zaokruže listu broj 13, jer mislim da smo konačno zaslužili da pokažemo građanima što znamo i da dokažemo da se politika može voditi i pošteno.

Prilog Radio Zadra poslušajte na http://www.hrt.hr/index.php?id=469&tx_ttnews[tt_news]=140263&tx_ttnews[backPid]=468&cHash=dcdd189456