• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PREDSJEDNIK HČSP-a VLADAJUĆIMA: ZAR NEMATE NITI MALO SRAMA I DOSTOJANSTVA
Već nekoliko godina tradicionalno u zagrebačkom Muzeju Mimara 14.02.2019. svečano se obilježeva Dan državnosti Srbije i Dan vojske Republike Srbije!
Nakon ”talijanske Istre i Dalmacije”, dolaze pljuske Hrvatima sa svih strana jer im sve to omogućuju ZNA SE!
Ovo je u cijelom svijetu jedini zabilježen slučaj da se u glavnom gradu države koju je jedna tuđa osvajačka vojska mislila poharati, okupirati i njezin narod izbrisati sa lica zemlje, 27. godina nakon tog rata, tu vojsku slavi i odaje joj počast uz sudjelovanje predstavnika svih državnih vlasti.

Mi imamo vladu koja po svemu do sada viđenome radi u interesu Republike Srbije što se da iščitati da Srbiji do sada nije blokirano niti jedno poglavlje za ulazak u EU, a kamoli da se ikada od agresora zatražila ratna odšteta. Pitamo se zašto? Zato jer većinu u saboru drži predstavnik srpske manjine Milorad Pupovac, koji naloge dobiva od deklariranog četnika iz Beograda pa ruka ruku mije. Logičan rezultat takve politike je taj da su branitelji i građani koji žele organizirati referendume za dobrobit svih nas Hrvata ”neiživljeni pederi i hulje te marginalci” kojima je mjesto na ulici, a okupatorska vojska je uvaženi gost u prestižnom muzeju Mimara.
Za usporedbu, samo si zamislite proslavu Dana neovisnosti Hrvatske i Dana oružanih snaga RH u Beogradu. Srbi takvo nešto nebi dopustili niti u najluđim snovima, a kamoli ovako kao njihovi sluganski susjedi koji misle da i dalje žive u Yugoslaviji. To se naravno odnosi na domaće veleizdajnike.

I sve to dok nam predsjednica, zajedno sa dežurnim optuživačima, mrziteljima i tužiteljima Hrvata pojašnjava kako smo mi ipak ustaše jer na stadionima kličemo “Za Dom spremni” , a ona se sirota sada odjednom kaje i žali kako kaže jer su je krivo savjetovali bivši savjetnici da je to stari hrvatski povijesni pozdrav. Uglavnom prevrtljiva je i kontradiktorna i sve je po potrebi kao i njezin drug gradonačelnik Zagreba koji je agresorima ustupio Mimaru za svoj prestižni četnički dernek u srcu grada Zagreba. “Za svaku pohvalu”!

Nama na žalost spasa nema jednostavno Srbi potpomogniti domaćim izdajnicima koji su apsolutno u svakom segmentu vlasti što nisu postigli u ratu jesu u miru kako su i predviđali srpski akademici.
Mi Hrvati smo definitivno narod za Guinnessovu  knjigu rekorda jer ako si takvo poniženje možemo dopustiti nakon svega što nas je zadesilo prije, za i nakon Domovinskog rata nismo za drugo nego da budemo najsluganskiji narod na svijetu što i jesmo.
Drage Hrvatice i Hrvati na sljedećim izborima koji budu obavezno nagradite HDZ, SDP i “manjine” kao i njihove satelite za totalni krah države u svakom smislu, koju na veliku žalost možemo imati ponovno, ali samo u nekim krasnim snovima. Moramo se konačno probuditi iz ovog mamurluka, nezainteresiranosti i vratiti bar ono malo ponosa i dostojanstava  koje nas je krasilo ranih devedesetih. To dugujemo sebi kao Hrvatima i budućim naraštajima, poginulim i nestalim braniteljima te našoj jedinoj i napaćenoj domovini koju moramo vratiti u ruke Hrvata kroz sve nadolazeće izbore koji nam sljede.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Predsjednik HČSP-a
Davor Trbuha