• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PRAVNICA I KNJIŽEVNICA JELENA SVRZLIĆ PROČELNICA HČSP-a ZA KULTURUPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je dip. pravnicu i književnicu Jelenu Svrzlić pročelnicom za kulturu Hrvatske čiste stranke prava.

Jelena je rođena 20.09.1970.g. u Potočanima (BIH) i ponosna je majka četvero djece. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Sarajevu 1993.g. nakon čega je prisiljena sa obitelji naspusti ratom zahvaćenu BIH i  Sarajevo te dolazi u Hrvatsku gdje izdaje i svoju prvu knjigu “Sarajevske sjene”.

Izabrala je upravo HČSP za svoju stranku zbog domoljubne, čistopravaške, dosljedne i principijalne politike koju stranka vodi i uporno se zalaže za provedbu lustracije.
Upravo zato HČSP doživljava kao skladnu, složnu i istomišljeničku obitelj kojoj kako navodi pripada i sama od prvog dana kada je pristupila u HČSP. Moramo napomenuti da su Jelenu u svojim redovima željele i puno veče stranke no Jelena im se samo zahvalila na ponudi.
Trenutno radi na knjizi koja će opjevati povijest i sadašnjost HČSP-a od njezinog osnutka 1895. godine pa sve do danas.
Jelena ima viziju kako se upravo kroz kulturu mora početi ispravljati povijest hrvatskog naroda koja je skroz krivo tumačena i krivo percipirana još tamo od 1945. godine pa sve do danas, a svi vladajući do sada nisu po tom pitanju napravili apsolutno ništa nego dozvoljavaju da se u zemlji i u svijetu blati hrvatski narod i uz mnoge žrtve stečena jedina nam domovina Hrvatska. Nemamo se tu što čuditi jer su upravo svi do sada vladajući izniknuli upravo iz tog komunističkog i zlog sjemena koje nikada nije željelo Hrvatsku navodi pročelnica za kulturu.

Jeleni se zahvaljujemo na angažmanu i želimo joj puno sreće i uspjeha u daljnjem radu na dobrobiti HČSP-a i hrvatske domovine.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP