• Twitter
  • Facebook
  • Feed

POZIV NA PROSVJEDNI SKUP „ NE DIRAJTE SPOMEN PLOČU POGINULIM BOJOVNICIMA HOS-A“hcsp_slika_vjera_ljubav_domovina
Jednoglasni zaključak Odbora za ustav poziva vladu RH da skine spomen ploču poginulim bojovnicima HOS-a zbog natpisa „ZA DOM SPREMNI“.
Ništa neočekivano, ništa iznenađujuće. Nastavak je to fašističkog terora velikosrpske i jugokomunističke ideologije koja se provodi nad hrvatskim narodom od strane pripadnika KNOJA, OZNE, UDBE, SLUŽBE DRŽAVNE BEZBEDNOSTI, KOSA i sličnih proteklih četvrt stoljeća. Njihovi pripadnici i sljedbenici infiltrirani su u sve strukture hrvatskog društva. Ne mire se sa nastankom i međunarodnim priznanjem Republike Hrvatske. Milorad Pupovac, Zoran i Vesna Pusić i njima slični šire mržnju prema hrvatskim braniteljima, a posebno ih smeta istina o zločinima Karađorđevića i zločinima partizana nad hrvatskim narodom. Sve je to poznato, ništa nije za čuđenje.

Za čuđenje zašto hrvatski narod šuti? Zašto već 25 godina na izborima glasa za takve ljude ili one koji im to dozvoljavaju?

Traženje skidanja i traženje zabrane postavljanja spomen plože hrvatskim vitezovima i bojovnicima HOS-a Mariu Huisu, Dini Simiću, Zlatku Klasiću, Ivanu Bebiću, Miroslavu Martinovskom, Miri Petrini, Davoru Milakoviću, Slavku Jageru, Željku Grgiću, Željku Bariću i Milanu Špoljareviću, koji su ZA DOM SPREMNI poginuli, vrijeđa sve žrtve pale za slobodu i nastanak Republike Hrvatske a protiv velikosrpske i četničke agresije.

Traženje skidanja spomen ploče skreće pozornost s bića hrvatskih poteškoća, a to je pljačka hrvatske imovine, krah gospodarstva, gubitak radnih mjesta, sve veće siromaštvo ljudi, život na rubu izdržljivosti osnovnog egzistencijalnog minimuma, iseljavanje školovane mlade radne snage, depopulacija Hrvatske i dugi niz životnih, prijekopotrebnih za rješavanje, pitanja važnih za život dostojan čovjeka.

Vlada, umjesto rješavanja biti problema, mora se baviti Miloradom Pupovcem i njemu sličnim ideolozima propalog velikosrpstva i propalog jugokomunizma.

Hrvatski narode nama ih je dosta.

Četvrt stoljeća Republike Hrvatske razotkrivamo ih i borimo se protiv njih.

Pozivamo sve članove HČSP-a, sve pravaše, sve hrvatske branitelje, sve Hrvatice i Hrvate dođite na prosvjedni skup u organizaciji A-HSP-a u subotu 17. 12. 2016. godine s početkom od 11, 00 sati ispred Srpskog narodnog vijeća, Gajeva 7 u Zagrebu.

Donesite hrvatske stijegove i stijegove hrvatske vojske.

Nećemo dopustiti onima koji su bili protiv Hrvatske, onima koji potiču samu suštinu zla, a to je ekstremni srpski nacionalizam i netrpeljivost prema Hrvatima, da podrivaju temeljne vrijednosti Hrvatske. Nećemo dopustiti da nam sada zabranju pozdrav s kojim smo branili svoj Dom i svoju Domovinu. Nećemo dozvoliti da blate naše svetinje našu braću koji su dali život na našu Domovinu.

Hrvatice i Hrvati dobro razmislite kome ćete dati glas na sljedećim izborima, izvucite pouku iz proteklih 25 godina.

Bog i Hrvati! Za Dom!
Hrvatska čista stranka prava – HČSP