• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Policija histerično i brutalno prekršila svoje ovlastiVečernji list

Hrvatska čista stranka prava najoštrije osuđuje današnje „hapšenje“ hrvatskih domoljuba Dražena Keleminca, Natka Kovačevića, Marka Franciskovića i Ivana Pernara, koji su organizirali mirni prosvjedni skup protiv nasilnoga guranja Nezavisne hrvatske države u naddržavu EU. Ako sutra Hrvati glasuju za ulazak u EU, onda sve Hrvate i Hrvatice pozdravljamo iz još danas Nezavisne države, koji u nedjelju gubimo.

Brutalnost koju je policija danas prikazala zabrinjava, jer povoda za takvu isforsiranu policijsku akciju nije bilo. Nakon prosvjeda uhićenici su htjeli ukloniti protuzakonito postavljenu zastavu, po Pusićki nepostojeće države. Ni najmudriji pravni eksperti ne bi mogli naći razlog za kažnjavanje skidanja nelegalno postavljene zastave i još k tomu zastave nepostojeće države.

Ali što je najžalosnije od svega, sve da su uhićeni i uspjeli u naumu i skinuli tu zastavu, to je tek komunalni prekršaj, a ne kazneno djelo zbog kojega se netko uhićuje na ovakav način. Sve to je žalostan plod jedne histerije koju producira kroato-fobična vlast i to nikako ne može dobro završiti. Što nas tek očekuje kada uskoro dođe do pravih demonstracija?

U boj u boj, za narod svoj!

U Zagrebu, 21. siječnja 2012., zadnjega dana samostalne Hrvatske, ako sutra ne glasujemo PROTIV!!!

Josip Miljak, predsjednik