• Twitter
  • Facebook
  • Feed

POČETNIKOVANJE PREDSJEDNICEnezeljeni_gost

Hrvatice i Hrvati,
Na samom početku citirati ćemo predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, ” Mi stvarno ne smijemo dopustiti da nam pojedinci s margina društva kreiraju politiku, jer taj posao raditi ćemo mi.”
Naravno, kad drugarica kaže “mi”, misli na sebe i ostale drugarice i drugove članove lijevog i desnog krila KPH (SDP/HDZ), koji već 28. godina kao vampiri sišu krv hrvatskog naroda, zahvaljujući tom istom narodu koji ih uvijek iznova bira.
Kako ono sam narod kaže?
“Budala uči na svojim, a pametan na tuđim greškama.”
Međutim, da razjasnimo, naše slaganje s dotičnom drugaricom, u svojoj biti, dijametralno je suprotno, jer mi držimo da se upravo drugarica i njena bulumenta politikanata nalazi na margini i krajnje je vrijeme da nam ti marginalci prestanu kreirati ovakvu neodmjerenu, nepromišljenu, šizoidnu i kukavičku politiku.
Sve što danas imate, omogućili su vam ti “marginalci” s puškom u ruci i zato “ne serite više nego što možete pojesti”, da parafraziramo vojvodu Šešelja, čiju ste desnu ruku, početnika Vučića tako smjerni ugostili, dok je njegov alter ego Vulin zaurlavao u Beogradu, praćen terciranjem shizofrene, lezbijske alapače.
Dakle, kako god, tovarišica predsjednica, nisu vam slobodu dali nono i nonica s “zvezdom, bre” na čelenki, već ovi “marginalci” koji su vidi vraga dizali desnicu i bili za Dom spremni.

Hrvatska čista stranka prava nikada vam neće zaboraviti:
Koga ste nazvali “marginalcima”! Udovice, obitelji, djecu poginulih hrvatskih branitelja, hrvatske branitelje, ali i sve manje desno orjentirane stranke i braniteljske udruge koje su vas i dovele na veliku žalost na mjesto predsjednice RH.
Nećemo vam zaboraviti diktatorsku zabranu postavljanja pitanja od strane hrvatskih novinara upućene Vučiću na konferenciji za medije na Pantovčaku.
Nećemo vam zaboraviti diktatorsku zabranu braniteljskih prosvjeda na Markovom trgu i sljedeći dan u Vrginmostu ili Gvozdu. Nećemo vam zaboraviti srpske zastave izvješene po glavnom gradu svih Hrvata. Nećemo vam zaboraviti svu sramotu, poniženje i jad koji ste svojim sluganskom i dodvorničkom politikom nanjeli svima nama.

Toliko o tome od nas vama, uz opasnost da nas proglase seksistima. No, ne zaboravite predsjednice, predsjednik je bez spola, on (ili ona) može biti samo političar ili državnik, međutim u vašem slučaju tek početnik.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP