• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PLJAČKE, UBOJSTVA I MANIPULACIJE !Piše: Luka Podrug, 16. listopada 2008.
Zašto Sanader postavlja Mesićeve kadrove? Radi razotkrivanja ili prikrivanja!

U tijeku je organizirana pljačka i rasprodaja INE i Brodogradilišta. Zapljusnuo nas je stravičan val kriminala i nasilja, a kreatori kaosa ciljano skreću pažnju javnosti, izmišljajući nepostojeće fašiste. Kako bi sakrili još jednu očitu pljačku hrabro se režimski mediji obračunavaju sa nepostojećim neprijateljem. Istovremeno glorificiraju i amnestirati od svake odgovornosti stvarne vladare Hrvatske- komuniste. Sustavno nam kao uzor nameću krvnika Tita, a kao pozitivne zločinačku zvijezdu petokraku i jugoslavenski partizanski pokret, dok istovremeno kriminaliziraju Tuđmana, Hrvatsku i Domovinski rat. Bez ikakve sumnje taj plan provodi vladajuća stranka HDZ , kao dio domaćeg zadatka a u potpunom suglasju sa Mesićem, antifašistima, liberalima, Srbima i ostalim saveznicima. Stoga ne iznenađuju crvena zvijezda, partizanska kapa i zločinac Tito koji su se ukazali u Splitu u režiji nekažnjenih partizanskih zločinaca i Stipe Mesića. Nije to samo provokacija, uvreda, izazov, ruganje i igranje sa našim živcima. To je test vladajućih i provjera dokle mogu ići i koliko je slomljen duh naroda. U gradu Splitu nema spomenika poginulim braniteljima, vlast ne želi vratiti križ na Marjan, ne želi spomenikom obilježiti stravične žrtve komunizma, ne želi postaviti spomenik Tuđmanu niti bilo kako obilježiti Domovinski rat. Dan Neovisnosti se uopće ne obilježava, ali vlastodršci namjerno provociraju zločinačkim vampirskim balovima u srcu grada povodom proslave nekakvog partizanskog jugoslavenskog korpusa. U Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu je slavljena obljetnica jugoslavenske vojske uz nazočnost predsjednika Hrvatske, gradonačelnika Splita i ostalih državnih dužnosnika. Nasuprot tome vlast u Splitu ne obilježava niti jednu obljetnica iz Domovinskog rata. Slavi se država i veličaju obilježja države koja je srušila Vukovar, poklala desetke tisuća Hrvata, slavi se i veliča jugoslavenski diktator krvnik Tito, a na vlasti u Splitu je vjerovali ili ne – HDZ.

Zašto ne djeluje policija ni odvjetništvo kod pojave jugoslavenskih simbola, makar onako kako uklanjaju hrvatske simbole? Možda čekaju političko dopuštenje za primjenu zakona. Možda dočekaju samoorganiziranje branitelja, invalida, roditelja koje vrijeđaju spomenuta obilježja. Opet smo suočeni sa istim zlom, komunjarama pod crvenom zvijezdom, simbolom pod kojim su pobijene tisuće naših suboraca koji nam se rugaju i provociraju nas, dok policija i odvjetništvo šute. Poniženje je došlo do krajnjih granica, Ili će država reagirati ili će preživjeli i poniženi biti prisiljeni sami se braniti od zločinaca koji su već jednom oslobodili Split i Hrvatsku od Hrvata i slobode. Trenutačni predsjednik koji je bio najglasniji u pjevanju ustaških pjesama 91. godine danas kaže: « mora nas zabrinjavati što se, ne krivnjom mladih, nego krivnjom krivih udžbenika i onih koji su ih pisali želi krivotvoriti povijest. Danas se mladi pod nacističkim i fašističkim znakovljem pojavljuju u javnosti. Stoga treba preispitati udžbenike, jer u povijesti se dogodilo samo ono što se dogodilo i ništa drugo. Nikakvo prekrajanje povijesti, stečena prava se ne mogu oduzimati, povijesne se nepravde moraju ispraviti – upozorio je Mesić prisjećajući se borbenog puta VIII. korpusa od njegova formiranja 7. listopada 1943. godine. Kakve li podle drskosti, pa tko im smeta ostvariti sva prava u državi za koju su se borili u Jugoslaviji. Svi udžbenici su još uvijek zatrovani komunističkim lažima. Umjesto istinite i objektivne povijesti zasnovane na činjenicama, Mesić nas opet truje komunističkim lažima. Stoga je moguće da se na spomenuto akademiji kao gost nakon dugo vremena pojavila Milka Planinc, koja je bila na čelu Centralnog komiteta Komunističke partije Hrvatske od 1972. do 1982. godine. To je naša budućnost. Bravo Sanaderu. Živio reformirani HDZ u suživotu sa Mesićem i Milkom Planinc.

Mesić se stalno verbalno obračunava s ratnim profiterima, a zapravo sprječava objektivnu istragu svjestan kako bi da smo pravna država, prvo krenuli od njega. Samo ideološki slijepci i profesionalni “antifašisti” ne vide očiglednu spregu organiziranog kriminala sa predsjednikom ove jadne i tužne države. Bivši SDP – ov ravnatelj Ranko Ostojić bi, kada bi htio mogao puno reći o sprezi kriminala i ureda predsjednika. Mesić je otvorio sezonu lova na ljude koji ne žele “proizvoditi” dokumente protiv HDZa, Tuđmana i Šuška. Jedna od žrtava je nažalost ova mlada žena. Ubojstvo Ivane Hodak je po svemu sudeći državno ubojstvo. Naravno sve će se brzo zataškati a istraga će otići u drugom smjeru. Zato su i dovedeni Mesićevi ljudi na ključna mjesta u policiji. Podsjetimo se jednog objavljenog Petračevog transkripta: “U 22.40 sati Petrač zove Novicu u London na broj ++447790829396. Novica ga pita kako su oni njihovi iz policije prošli. Petrač kaže da je njemu ‘super jer je došao i Faber’. Opet je došao Faber zajedno s šefom Mesićeva izbornog stožera. Čim su sjeli na dužnosti, iako još ne znaju počinitelje ni motiv već su plasirali priču kako nije riječ o mafijaškom ubojstvu. To su ti Mesićevi depolitizirani kadrovi. Imenovani od Sanadera. Tko je ucijenjen, tko umiješan, a tko je slijedeća žrtva?

Hrvatski list Luka Podrug