• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Otvorena Pravaška akademija “Milan pl. Šufflay” i održano prvo predavanjeZagreb, 27. siječnja 2011.

Dana 27. siječnja 2011. u prostorijama zagrebačkog HČSP-a službeno je otvorena Pravaška akademija “Milan pl. Šufflay”, obrazovno tijelo HČSP-a, te je održano i prvo predavanje. Akademiju je otvorio predsjednik HČSP-a Josip Miljak koji je dao kratki uvod u Akademiju te svim polaznicima i organizacijom Odboru Akademije zaželio uspješan rad. Nakon što je i predsjednica Odbora Akademije Nikol Malić pozdravila nazočne te podnijela izvješće o upisanom članstvu, riječ je dobio prvi predavač Akademije g. Ivan Gabelica, obnovitelj HČSP-a i stručnjak za povijest pravaštva. U prvom 60-minutnom predavanju iz predmeta Povijest pravaštva, g. Gabelica je polaznicima izložio osnove pravaške ideologije na temelju kojih se pravaštvo uzdizalo i stasalo, te detalje iz povijesti prve faze Stranke prava.

Snimku prvog predavanja g. Ivana Gabelice možete pogledati OVDJE, kako bi predavanje mogli pogledati oni koji su bili spriječeni doći na predavanje ili nemaju prebivalište u Zagrebu, pa nisu u mogućnosti pohađati predavanja.

Oni koji se JOŠ NISU UPISALI na Akademiju, mogu to učiniti OVDJE.
Više o Pravaškoj akademiji možete pogledati OVDJE.

Sljedeće predavanje će se održati idući petak, 3. veljače 2012. u 18 sati u prostorijama zagrebačkog HČSP-a, Tratinska 2.

Za sve informacije se možete obratiti na e-mail pravaska.akademija@gmail.com