• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSVRT HČSP-a NA LOKALNE IZBOREhcsp_zds1
Što bi čovjek koji suvislo promišlja politiku mogao reći o upravo završenim lokalnim izborima u Hrvatskoj?
Tko su dobitnici, a tko gubitnici? Kažu da je HDZ dobitnik ovih izbora? Moguće je, ako se stvari gledaju strogo statistički. Međutim, najveći gubitnici nisu stranke, već Hrvatski narod. Ovi su izbori pokazali da Hrvati jednostavno nemaju povjerenja u politiku i političare. To je pokazala izlaznost u drugom krugu. Zašto je tome tako? Jednostavno zato što ovdje ne postoji vjerodostojnost u politici, iako su se neki kleli u nju. Ovo je definitivno i nepovratno postala mafijaška država i zato nas ne čudi post Holjevaca u kojem kaže, Čehok gradonačelnik, Čačić župan, još samo da u Chicagu izaberu Al Caponea…
Na čelo gradova i županija, zahvaljujući narodu, barem onom dijelu koji je glasovao, zasjeli su na iduće četiri godine, lopovi, varalice, trgovci čašću i poviješću, mrzitelji hrvatstva i Hrvatske, čast izuzecima koje možemo nabrojati na prste jedne ruke. Negativna selekcija u politici dosegnula je svoj zenit. Ne kaže se uzalud, da narod koji je glasovao ovako, zaslužuje upravo takvu vlast kakvu je izabrao.
Problem su one stranke i oni političari koji su ostali vjerodostojni, oni koji su odbili paktirati s lopovima, varalicama, trgovcima čašću i mrziteljima hrvatstva i Hrvatske. Ne pristajući na takva paktiranja, bez obzira na to što su zadržali identitet i na taj način nisu dozvolili prevlast tuđe politike, tuđeg cvijeća, nad vlastitom filozofijom zbog vlastitih probitaka, ti i takvi političari i stranke, sada su podložni javnoj kritici, pa i iz redova svoje stranke i svojih članova.
HČSP je ostao dosljedan u provođenju pravaške politike i doktrine Oca Domovine, pa i po cijenu trenutno lošijih izbornih rezultata.
Od takve politike HČSP neće odustati, jer takva politika, koja stoji na pravaškim zasadima, bit će prepoznata, od svih onih kojima je dosta mafijaških stranaka u hrvatskoj političkoj stvarnosti, neoliberalnih i anarholiberalnih glumaca i prijetvornih konzervativaca koji svoju politiku mjenjaju na dnevnoj bazi.
Cilj HČSP-a je jaka socijalna država na temeljima hrvatskog narodništva, slobodna i nezavisna u svim svojim segmentima.
Za takvu državu su naši suborci položili svoje živote i dijelove svog tijela i nemamo moralno pravo odustati od tog cilja.
Jedino sa strankama koje imaju isti cilj HČSP će u budućnosti surađivati i koalirati, sve ostalo je podilaženje nekim stranim interesima i tuđim ciljevima, što u konačnici dovodi do ropstva Hrvatskog naroda protiv kojeg ćemo se boriti svim raspoloživim sredstvima.

Bog i Hrvati! Za dom!