• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSVRT HČSP-a NA KRIZU VLADEZastava HČSP-a

Najsigurniji je onaj, koji je na sve pripravan. (Dr. Ante Starčević )

Što nas može poučiti Otac domovine u ovom konkretnom trenutku svojim bezvremenskim naputkom? Bez obzira na to, kako se stvari odvijale u javnom prostoru, bez obzira na poteze vlasti i oporbe, pravaši moraju uvijek biti spremni odgovoriti jedinom mogućom porukom, a to je zaštita hrvatskog naroda i hrvatske države od svih ugroza.
Potez premijera smjenom ministara u vladi, u nekim bi se okolnostima mogao smatrati pravaškim potezom, kada bi bio uperena protiv onih ministara koji svojim djelovanjem sustavno rade na rastakanju hrvatske državnosti. Međutim, ovakav potez, samo zbog zaštite ne jedne osobe, već cijelog socijalističko- komunističkog establišmenta kako u politici, tako i u ekonomiji, koji stoji u pozadini cijele priče, svojstveniji je nekim diktatorima komunističke provinijencije. Cijelo vrijeme je potpuno jasno, kad s platforme pravaštva progovaramo o bitnim stvarima za hrvatski narod, da su HDZ i SDP samo lijevo i desno krilo Komunističke partije, te da niti su im programi u koliziji niti njihovo djelovanje ima odmak od djelovanja te iste partije. Riječ je samo o nijansama, malo više crvene ili malo više plave boje. Pravaštvo i seljaštvo, jedine su političke filozofije hrvatskog naroda i zbog toga trpe stalne napade i lijevog i desnog krila KP, podmetanja i razjedinjavanje na svakom koraku. To razjedinjavanje temelj je preživljavanja ovih komunističkih frakcija. Dok god hrvatski narod to ne shvati i vrati se korijenima, neće biti dobro. Stranke iz dizala, tipa HNS-a, Mosta, Živog zida i sl. ovdje su samo kako bi upotpunile dojam, one nisu i nikada neće biti neki element u ostvarivanju hrvatske državnosti.
Cijela ova komedija, režirana je od puno boljih režisera nego što je Frljić, ima manje golotinje, ali se na kraju pretvara u tragediju jednog cijelog naroda koji je postao zarobljenik egoista, EUrona i političkih EUnuha koji svoj karjerizam grade na podršci stranim interesima, koketiranju s političkim mrtvacima iz komunističkih vremena i muci, znoju i krvi vlastitog naroda.
Hrvatski narode, mi pravaši pozivamo vas da dobro razmislite kome ćeš dati svoj glas, jer polako tonemo u ništavilo, u maglu, iz kojeg se nećemo lako izvući.
Posljednji je trenutak za buđenje!

Bog i Hrvati! Za dom!

HČSP