• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSNIVAČKI ZBOR PODRUŽNICE HČSP-a GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA-SJEVERDana 29.09 2018. u Zagrebu je održan osnivački Zbor podružnice HČSP-a gradske četvrti Trešnjevka-sjever kojem je nazočila dobro pripremljena organizacija stranke koju je predvodio naš povjerenik g. Ivan Vohrić.

Za predsjednika podružnice HČSP-a Trešnjevka-sjever izabran je dotadašnji povjerenik g. Ivan Vohrić, za dopredsjednika Tomislav Rob, a tajnika Siniša Miljan.

Za Nadzorni odbor izabrani su:
Dalibor Sinković predsjednik, Danijel Školjak član, i Ivan Lončar član.

Za Sud časti izabrani su:
Tomislav Štefanac predsjednik, Ivo Grgić član i Marijan Keller član.

Na početku Zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast svim poginulim vitezovima za Domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat.
Zboru se svojim programom za podružnicu obratio novoizabrani predsjednik podružnice Trešnjevka-sjever Ivan Vohrić, dok su se predsjednik stranke Davor Trbuha te dopredsjednik Ivan Iličić Zboru obratili motivacijskim govorom potpore novo ustrojenoj podružnici.
Donešen je zaključak da HČSP mora iz dana u dan jačati na području Grada Zagreba kako bi spremni dočekali sve nadolazeće izazove. Na kraju ovoga uspješnog Osnivačkog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!