• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSNIVAČKI ZBOR PODRUŽNICE HČSP-a GRADSKE ČETVRTI ČRNOMERECDana 10.11 2018. u Zagrebu je održan Osnivački zbor podružnice HČSP-a gradske četvrti Črnomerec kojem je nazočila dobro pripremljena organizacija stranke koju je predvodio naš povjerenik mr.sc.Darko Marinović.

Za predsjednika podružnice HČSP-a Črnomerec izabran je dotadašnji povjerenik mr.sc.Darko Marinović, za dopredsjednika Luka Bračić, a tajnika Siniša Marinović.
U Izvršni odbor podružnice izabrani su:
Ivan Pevek, Tomislav Rebić, Katarina Marinović i Ivo Grgić.

Na početku Zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast  svim poginulim vitezovima za Domovinu  s posebnim naglaskom na Domovinski rat.
Izvršnom odboru podružnice svojim se programom obratio novoizabrani predsjednik podružnice Črnomerec mr.sc.Darko Mainović, dok su se predsjednik stranke Davor Trbuha, dopredsjednik Ivan Iličić, te pročelnik Siniša Novak novo ustrojenoj podružnici obratili motivacijskim govorom potpore.
Donešen je zaključak da HČSP mora iz dana u dan jačati na području Grada Zagreba kako bi se stvorili uvjeti za ustroj svih preostalih gradskih četvrti kako bi spremni dočekali sve nadolazeće izazove. Na kraju ovoga uspješnog Osnivačkog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP