• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSNIVAČKI ZBOR PODRUŽNICE HČSP-a GRADA KARLOVCA ZA PREDSJEDNICU IZABRANA IVANA MODRUŠDana 18. svibnja 2019.g. u Karlovcu je održan Osnivački zbor podružnice HČSP-a grada Karlovca kojeg je pripremila o organizirala dotadašnja povjerenica Ivana Modruš. Za stranku je osnivanje ove podružnice u Karlovcu bilo od strateške važnosti jer se uz već dvije postojeće podružnice HČSP-a u Karlovačkoj županiji Rakovica i Duga Resa polako stvaraju uvjeti i za formiranje  Županijskog vijeća HČSP-a Karlovačke županije.

Za predsjednicu podružnice HČSP-a grada Karlovca izabrana je Ivana Modruš.
Za dopredsjednicu izabrana je Stjepanka Jurčević, a tajnicu Ksenija Grman.
Za članove Izvršnog odbora podružnice izabrani su: Željko Vujaklija, Željko Klarić i Dajana Marković.

Ovu svečanost svojim dolaskom uveličali su i predsjednik stranke Davor Trbuha, član Glavnog stana Loren Soče te pročelnik za lustraciju i predsjednik GO grada Zagreba Ivan Vohrić.
Predsjednik stranke obratio se prisutnima motivirajućim govorom potpore dok se novo izabrana predsjednica podružnice zahvalila svim prisutnima na potpori te je istakla kako će se maksimalno angažirati te krenuti u borbu za boljitak Karlovca kroz inovativne programe i projekte kroz koje želi probati poboljšati razvoj gospodarstva, turizma, ali i život u Karlovcu općenito. Isto tako prisutnima se obratila i dopredsjednica podružnice Stjepanka Jurčević koja je stavila poseban naglasak na odlazak mladih ljudi iz zapostavljenog grada Karlovca, ali i uže okolice što nikako nije dobro za sadašnje, ali i buduće generacije koje dolaze. Ističe da su krivci za tu situaciju upravo oni koji ovu državu vode u propast već 27. godina
te apelira na hrvatski narod da se probudi iz svoje mamurnosti.

Ovim putem čestitamo podružnici HČSP-a grada Karlovca kao i svim novoizabranim dužnosnicima.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP