• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSNIVAČKI ZBOR HČSP-a PODRUŽNICE GRADA ZABOKA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN BRANKO KRAJAČIĆzabok2
Dana 29.siječnja 2017. u gradu Zaboku je održan Osnivački zbor HČSP-a na kojem je nazočila dobro pripremljena organizacija stranke, a koju je predvodio naš povjerenik g. Branko Krajačić. Za predsjednika podružnice HČSP-a grada Zaboka je izabran dotadašnji povjerenik g. Branko Krajačić, dopredsjednici su Zdravko Zeba i Vedran Gregurić, a tajnik Pero Rožman.
Za Nadzorni odbor izabrani su: Ivan Zeba predsjednik, Sanela Hečimović član, Mladen Jurinić član, Nikola Borovčak član i Ana Vranovečki član.
Za Sud časti izabrani su: Ivan Buzjak predsjednik, Ana Martina Stanić član i Goran Dabo član.

Stranačko izaslanstvo predvodio je predsjednik stranke Davor Trbuha, a bili su nazočni i Loren Soče predsjednik Suda časti i Josip Opuhač član Suda časti.
Na početku Zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast i svim poginulima za Domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat. Zboru su se obratili novoizabrani predsjednik podružnice grada Zaboka g. Branko Krajačić i predsjednik stranke Davor Trbuha. Donešen je zaključak da HČSP mora iz dana u dan jačati na području Krapinsko-zagorske županije kako bi spremni dočekali nadolazeće Lokalne izbore. Na kraju ovoga uspješnog Osnivačkog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

zabok4

zabok1

zabok3

zabok5