• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSNIVAČKI ZBOR HČSP-a OPĆINE DUGA RESA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN DAMIR VIŠNIĆ



Duga_Resa1_2017

Dana 17.ožujka 2017. u Dugoj Resi  je održan Osnivački zbor HČSP-a općine Duga Resa. Zbor je pripremio i organizirao naš dotadašnji povjerenik g.Damir Višnić.
Za predsjednika podružnice izabran je Damir Višnić za dopredsjednike Kristijan Pavković i Ervin Dotlić, tajnika Kristijan Višnić i rizničara Branko Ivančić.

Za Nadzorni odbor izabrani su:
Tomislav Šandić predsjednik, Andro Binički član i Josip Dečman član.
Za Sud časti izabrani su Darko Tomičić predsjednik i Ivana Binički članica

Stranačko izaslanstvo predvodili su dopredsjednik HČSP-a g.Ivan Iličić predsjednik Središnjeg odbora Mate Bekavac, predsjednik Nadzornog odbora Dragan Pocrnja i povjerenik HČSP-a za Karlovačku županiju Dražen Brajdić.

Na početku Izbornog zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast i svim poginulim za Domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat. Zboru su se obratili prigodnim riječima novoizabrani predsjednik podružnice Duga Resa Damir Višnić i predsjednik Središnjeg odbora Mate Bekavac. Na kraju ovoga uspješnog Izbornog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”. Izvršnom odboru podružnice Duga Resa želimo puno sreće, mudrosti i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Duga_Resa2_2017
Duga_Resa4_2017
Duga_Resa_Visnic
Duga_Resa3_2017