• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ODRŽANE SJEDNICE GLAVNOG STANA I SREDIŠNJEG ODBORA HČSP-aDana 15.12.2018. u Zagrebu su održane X. sjednica Glavnog stana i XI. sjednica Središnjeg odbora HČSP-a.
Na sjednici Glavnog stana  predsjednik stranke Davor Trbuha podnio je financijsko izvješće proračuna za 2018.g. te je Glavnom stanu predložio financijski plan i program proračuna za 2019.g. Glavni stan jednoglasno je prihvatio Financijsko izvješće proračuna za 2018.g. kao i prijedlog financijskog plana i programa za 2019.g.
Predsjednik stranke podnio je i izvješće o aktivnostima i ustroju stranke za 2018.g. kao i plan i program stranke glede aktivnosti i ustroja u 2019.g. što je od članova Glavnog stana isto tako jednoglasno prihvaćeno.

Neposredno nakon sjednice Glavnog stana održana je i sjednica Središnjeg odbora čiji su članovi po Ustavu stranke isto tako  jednoglasno usvojili sve točke dnevnog reda predložene od strane Glavnog stana.
Unatoč zimi i snijegu pristigli su gotovo svi članovi GS i SO  iz svih djelova domovine, BIH i iseljeništva na čemu im se predsjednik stranke ovim putem još jednom zahvaljuje.

Predsjednik stranke Davor Trbuha uručio je i tri Priznanja HČSP-a.
Jedno pročelniku za lustraciju i predsjedniku podružnice HČSP-a Trešnjevka-sjever Ivanu Vohriću za odličan posao u promociji stranke dok je drugo uručio najmlađem predsjedniku podružnice HČSP-a Glina Luki Lavoru za aktivnost i predanost te treće podružnici HČSP-a Muć za odlične rezultate na ponovljenim Lokalnim izborima u općini Muć.

Na kraju ovih svećanih sjednica već po običaju u ovo vrijeme Adventa održan je tradicionalni Božićni domjenak HČSP-a na kojem su se članovi družili u ugodnom pravaškom i Božićnom duhu.

Bog i Hrvati!
HČSP