• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ODRŽANA PRVA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GLAVNOG STANA HČSP-aGlavni_stan_1_2017_konstituirajuca

Prema članku 50. Ustava HČSP-a na prijedlog predsjednika stranke Davora Trbuhe, Glavni stan u svoj sastav jednoglasnom odlukm kooptirao je još 3 člana, koja su se ukazala važnim za rad stranke, a to su: Alen Hengl, Branko Krajačić i Renato Tomac.

Na sjednici Glavnog stana prema članku 54., 55. i 56. Ustava HČSP-a jednoglasno su izabrani dopredsjednici, postrojnik i politički tajnik Hrvatske čiste stranke prava. Dopredsjednici su gospodin Ivan Iličić i struč.spec.oec. Damir Banić.
Ivan iličić je isto tako jednoglasno izabran za postrojnika HČSP-a dok je za političkog tajnika izabran gospodin Tadija Ljubičić.

Za međunarodnog tajnika jednoglasno je izabran gospodin Stjepan Špehar.
Za rizničara jednoglasno je izabran ing.Marijan Smiljanić.

Prema članku 51. Ustava HČSP-a Glavni stan donio je jednoglasnu odluku o osnivanju pročelništva. Osnovano je pročelništvo za upravno pravne poslove Središnjeg Ureda te je jednoglasnom odlukom izabrana i pročelnica gospođa Darija Lončarević.
Jednoglasno je osnovano i pročelnišvo za gospodarstvo i unutarnju politiku. Za pročelnika je jednoglasno izabran časnik Hrvatske vojske u mirovini gospodin Siniša Novak.

Svim izabranim dužnosnicima čestitamo na novo izabranim funkcijama te istima želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom!

Glavni_stan_2_2017_konstituirajuca

Glavni_stan_3_2017_konstituirajuca