• Twitter
  • Facebook
  • Feed

NOVI DEMANTI STIŽE IZ MAKARSKE OD DOPREDSJEDNIKA RASPUŠTENOG VIJEĆA HČSP-a SDŽdemati_Loze

Dužni smo izvjestiti članstvo HČSP-a o još jednom demantu ovoga puta od gospodina Josipa Loze-Bepe iz Makarske koji je obnašao funkciju dopredsjednika Županijskog vijeća HČSP-a Splitsko-dalmatinske županije prije njenog raspuštanja.
Josip Lozo-Bepo javio se i isto tako želio se javno ograditi od ovog ispada i davanja potpore kojeg su dali potpisnici sada već raspuštene podružnice HČSP-a Split i Županijskog vijeća HČSP-a SDŽ Županijskom HDZ-u i njihovom kandidatu za župana. Josip Lozo-Bepo navodi kako nitko od potpisnika potpore nije bio u Makarskoj kod njega prije, za vrijeme niti poslije izborne kampanje za Lokalne izbore, a kamoli da je sa njime uopće tko i razgovarao na tu temu. Isto tako rekao je da nije potpisao nikakvu potporu bilo kome , a kamoli HDZ-u u bilo kojem segmentu. Po ovome jasno se da iščitati da je potpis g. Josipa Loze na ovoj potpori koju smo objavili u predhodnom članku na našoj web stranici falscifikat. I sam Josip Lozo-Bepo postavlja si pitanje kao častan pravaš i dragovoljac Domovinskog rata tko je mogao u njegovo ime odlučivati i falscificirati potpis potpore?
Definitivno za to su odgovorni akteri cijele ove priče koji po ovom falscificiranom potpisu rade mimo zakona. Evidentno je da si neki od ovih potpisnika daju za pravo biti iznad zakona i svih tijela stranke.

Bog i Hrvati!
HČSP