• Twitter
  • Facebook
  • Feed

NEGIRATI ZLOČINE NAD HRVATIMA KOJE SU POČINILI ANTIFAŠISTI, ISTO JE KAO DA NETKO NEGIRA HOLOKAUST!HČSP potpuno podržava nastojanja kardinala Josipa Bozanića da se konačno počnu procesuirati antifašistički zločini počinjeni nad Hrvatima, od njegova govora na Bleiburgu, pa do najnovijega istupa u Istri za obilježavanja smrti don Miroslava Bulešića, kojega antifašisti ubiše 1947.
Bozanić je rekao da antifašizam ne može biti pokriće za stravične zločine koji su pod njegovim plaštom počinjeni, te da osuda tih zločina ne može ugroziti postignuća stvarnoga antifašizma, iako mi u HČSP-u smatramo da u Hrvatskoj uopće ne postoji antifašizam niti je postojao, postojao je i postoji još uvijek rigidni antihrvatski komunizam začinjen velikosrpstvom, kojemu je mrska bilo kakva hrvatska država i svi oni koji ju nastoje sačuvati.
Najveća stradanja i smaknuća Hrvata su se događala nakon pada fašizma i nacizma, od 1945 – 1948. pa se pitamo u ime čega su ti ljudi ubijani. Oni su ubijani samo zbog toga što su htjeli Nezavisnu Državu Hrvatsku i nisu bili ni fašisti ni nacisti, nisu osvajali tuđe zemlje, samo su htjeli i branili svoju, koja odmah nakon uspostave napadnuta. Poznato, isto tako je i 1991. napadnuta i ova Hrvatska, od istih velikosrpskih snaga kao i NDH 1941.
Apsurdno je da su i danas tzv. antifašisti sveprisutni u javnomu životu i da imaju veliku potporu oficijelne vlasti u RH. Oni se doslovce izruguju sa hrvatskim narodom, tako možemo pročitati u Novomu listu od 28. kolovoza da je antifašistička mladež ogorčena na istup kardinala Bozanića. Fašista i fašizma nigdje na vidiku, a oni i mladež formiraše, i zdrav razum nalaže da ne može postojati nešto anti ničeg.
Onaj tko se buni protiv inicijative kardinala Bozanića da se osude komunistički i velikosrpski zločini nad Hrvatima, direktno i eksplicitno priznaje da je upravo on ili njegov otac, stric, djed ili baba, počinitelj gnusnoga zločina bez presedana u bogatoj ratnoj povijesti Hrvata.
Moramo se upitati pored kakvih to monstruma mi uopće živimo i kakvi su to ljudi, otkuda im tolika mržnja prema narodu u čijoj državi žive.
Najoštrija osuda Bozanića je pak došla iz redova HNS-a Vesne Pusić, što doslovce znači da se direktno stavljaju u zaštitu antifašističkih zločinaca. Držimo nedopustivim da se jedna politička stranka tako postavlja. Onaj tko otvoreno podupire i odobrava zločine nad hrvatskim narodom ne smije se baviti politikom i takvu stranku bi trebalo zabraniti. Ta je stranka protiv hrvatske države i hrvatskoga naroda.
Zato se HČSP zalaže za donošenje zakona o lustraciji i dekomunizaciji Hrvatske, i dok to ne bude, nema sreće za ovaj narod.
Zato drage Hrvatice i Hrvati, dajte svoj glas HČSP-u, jer nitko drugi to nikada neće niti smije napraviti. Samo na taj način se mogu dokrajčiti orgijanja antihrvatskih elemenata, koje i naši biskupi nazvaše sotonom koja truje naš narod.

U Zagrebu, 28. kolovoza 2007. Predsjednik HČSP-a Josip Miljak