• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Navijači opet neprijatelji br. 1, ima li uopće još hrvatske države16. listopada 2008.
Da je , ne nešto, nego sve trulo državi Hrvatskoj, najbolje nam govori to da su navijači, kao za vrijeme Jugoslavije, opet postali nepoželjni i sve su veći teret ovoj antihrvatskoj kliki koja vlada Hrvatskom, i oni bi najradije da te iste Hrvatske nema. Na životu je drži spoznaja vlastodržaca, da bi ukinućem države i oni ostali bez vlasti. HČSP u potpunosti podržava hrvatske navijače i poziva ih da još jače uzvikuju ZA DOM SPREMNI! Na taj pozdrav se mogu naljutiti samo oni koji nisu i neće nikada biti ZA DOM SPREMNI. Oni su bili i ostali za Jugoslaviju spremni, za EU spremni. Od svega nas čudi što im od ova dva slova EU ne smeta U. Da je antihrvatska histerija dosegla zabrinjavajuću razinu vidi se iz toga da su nam opet samo stadioni ostali, i samo na njima možemo artikulirati naše nezadovoljstvo. To samo drugovima udbašima nije jasno, oni znaju samo za zabrane, zabranili bi pozdrav koji uzvikuju tisuće ljudi na stadionima, zabranili bi pjevanje Thompsonu, ali drugovi zaboravljaju da se ovomu narodu ne može zabraniti ono što taj narod voli i štuje. A zabrane ga samo dodatno motiviraju i sokole da ustraje. Zato drugovi udbaši, zabranjujte, samo zabranjujte što više, samo tako ćete brže nestati iz ove zemlje koju toliko ne volite. HČSP

Komentar u Jutarnjem listu ili bolje rečeno Borbi:
“Dok su navijači uzvikivali ‘Za dom spremni’ i ‘Ubij Srbina’, svečana loža puna naših političara i uglednika nije reagirala.
Iako je u srijedu Hrvatska igrala, kako se voli reći, “unaprijed dobivenu utakmicu” s protivnicima iz minijaturne Andore, navijanje solidno popunjenih rugobnih maksimirskih tribina ponovno je bilo neprimjereno, neukusno i neadekvatno. Uzvici “Za dom spremni” – slogan poražene NDH, odjekivali su terenom, a nije se zaboravilo ni zborski podviknuti “Ubij Srbina”. Kako bi se dodatno podigao navijački adrenalin, s razglasa su odjekivale Thompsonove koračnice”.

Kada normalan čovjek pročita ovakav komentar, doista mora opet okrenuti prvu stranu novina i dobro pogledati naziv te lažljive antihrvatske bljuvotine od novina. Teško je za povjerovati da se te novine tiskaju u Hrvatskoj. Opet smo došli do situcije da je sve idealno, jedino narod ne valja.

ZA DOM SPREMNI!