• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Narod kaže : “Nije šija, nego vrat”hcsp_zds1

Svjedoci smo ovih dana lemtiranja hrvatskih “intelektualaca” na dugačko i široko o toma je li Članak 3. tzv.”Istanbulske konvencije” (koja bi uskoro “morala” biti ratificirana u Hrvatskom državnom saboru), prihvatljiv ili ne. Potpuno je jasno  svima, osim briselskim dupeliscima, da kada je nešto isforsirano od europskih činovničkih struktura, to je protiv interesa hrvatskog naroda. Hrvatski političari, koji, niti smrde niti mirišu, ionako nemaju stav o ničem u koliko taj stav nije stav Brisela ili Berlina.
Da bismo razjasnili o čemu se radi moramo oštro uzvratiti perverznim i bolesnim umovima, jer je to jedini način kako se može s takvima razgovarati.
Dakle, što u suštini kaže Članak 3. ove “konvencije”?
“ROD označava oblikovane uloge, ponašanja, aktivnosti i osobine koje određeno društvo smatra prikladnim za žene i muškarce.”
HČSP postavlja pitanje hrvatskoj javnosti i ponajviše sabornicima zašto je potrebno unositi novu definiciju unutar konvencije, kada postoji međunarodno priznata definicija unutar Rimskog statuta, a koja glasi:”ROD je identičan SPOLU i može biti muški ili ženski.”?
Jedini razlog stvaranja nove definicije, našli smo u želji tvoraca ove “konvencije”, da na mala vrata proguraju tzv. “Rodnu ideologiju” kao novo vrhonazorno ponašanje unutar životnog i pravnog okvira koji čini EU. Upakirati ovakav protuprirodni pravni nonsens u ideju o tobožnjoj borbi protiv nasilja nad ženama, te proglasiti svakog onog tko drugačije misli, nazadnjakom, pravi je pravni i diplomatski skandal, s pozicije, da je polovica zemalja EU odbila ratificirati ovu konvenciju.
Dokaz da smo u pravu, proizlazi i iz činjenice da se unutar “konvencije” na nekoliko mjesta spominje sintagma” nestereotipne rodne uloge”(dakle, one uloge koje ne obuhvaćaju opće prihvaćen stereotip muškarac/žena).
U suštini HČSP, kao  moderna desnica, koja promiče konzervativno poimanje spolnosti, držimo da je potpuno deplasirano razdvajati pojam ROD-a od pojma SPOL-a, a onda to plasirati kao borbu protiv nasilja nad ženama.
HČSP u potpunosti odbacuje sadržaj ove nakaradne tzv. “konvencije” dok se ona ne uskladi s Rimskim statutom, jer bi takva ratifikacija pridonijela tome da tzv. “Rodna ideologije” postane dijelom pravnog poretka EU. To bi u konačnici obvezalo Hrvatsku da u svom redovnom obrazovnom programu podučava o tzv.”Rodnoj ideologiji”.
HČSP poziva sve hrvatske sabornike da prilikom glasovanja o ratifikaciji predmetne tzv. “Istanbulske konvencije”, misle na to da je Hrvatska kršćanska, pretežito katolička zemlja i da ovdje nema mjesta tzv.”Rodnoj ideologiji”.
Pozivamo vas da glasate PROTIV.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!