• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Mr.sc.DARKO MARINOVIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA ZAGREBAČKU GRADSKU ČETVRT ČRNOMERECPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je mr.sc.Darka Marinovića povjerenikom HČSP-a za zagrebačku gradsku četvrt Črnomerec.
Ističe kako HČSP vidi trenutno kao jedinu ozbiljnu, dosljednu i uistinu domoljubnu pravašku stranku u kojoj se vidi veliki zaokret u posljednjih godinu dana s dolaskom Davora Trbuhe na čelno mjesto stranke. Upravo zbog dosljednosti HČSP-a svojim iskustvom i znanjem želi pomoć daljnjem razvoju stranke.

Mr.sc.Darko Marinović rođen je 1955. godine u Zagrebu, gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju.
Na Prirodoslovno matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 1982. godine diplomskim radom pod naslovom “Uzgoj tricija u termonuklearnom reaktoru”.
Od početka 1991. dragovoljac je Domovinskog rata i hrvatski branitelj kao zapovjednik odreda.
U veljači 1993. godine dobiva zahvalnicu za doprinos obrani grada Zagreba i Republike Hrvatske u Domovinskom ratu. Nositelj je spomenice Domovinskog rata 1991.
Magistrirao je 2009. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na Znanstvenom studiju Medicinske informatike.
Od 1997. godine zaposlenik je Odsjeka za informatiku na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Danas na mjestu voditelja Centra za obrazovanje i ispitivanje poznavanja rada na računalu.
Nositelj crnog pojasa 3. DAN, predsjednik, trener i ispitivač Taekwondo kluba Čigra kojeg je osnovao 2003. godine.
Darku isto tako želimo puno sreće, uspjeha i aktivnosti u našoj Hrvatskoj čistoj stranci prava.

Bog i Hrvati!
HČSP