• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MNOGOBROJNI ČLANOVI HČSP-a POHODILI VUKOVAR I ŠKABRNJUHrvatska čista stranka prava i ove godine sudjelovala je u koloni sjećanja u Gradu Heroju Vukovaru i Škabrnji.
Hrvatski Vukovar i Škabrnja simboli su otpora srpskoj agresiji i simboli žrtve za slobodu i nezavisnost Hrvatske te pokazatelji zla srbočetničke agresije.
Žrtve koje su dali Vukovar i Škabrnja, među kojima su mnogobrojni bojovnici HOS-a, obvezuju nas da ustrajemo i sačuvamo Nezavisnu hrvatsku državu za koju su oni položili živote te ih se na ovaj način prisjećamo sa posebnim poštovanjem i pijetetom kao i svih poginulh i nestalih hrvatskih branitelja.
Bog i Hrvati! Za dom spremni!
Predsjednik HČSP-a
Davor Trbuha

Podružnica HČSP-a Švicarska na čelu s predsjednikom podružnice i međunarodnim tajnikom Stjepanom Špeharom te povjerenikom za mladež HČSP-a Švicarska Tonijem Rogićem sudjelovali su u organizaciji Dana sjećanja na Vukovar u Švicarskoj, koji je po prvi puta obilježen u Švicarskoj.
Taj dan su obilježili na dostojanstven način, Svetom Misom, recitacijama o Vukovaru, izvođenjem pjesama o Vukovaru i paljenjem svijeća u gradu Dietikon kod Züricha.