• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Mladež HČSP-a sklopila povijesno važnu suradnju sa srodnim europskim organizacijamaProsvjed kojeg je Mladež HČSP-a 19. ožujka 2011. održala ispred mađarskog veleposlanstva u Zagrebu nije bio samo običan prosvjed potpore Györgyju Budahazyju. Taj prosvjed je povijesno važan događaj – i to ne samo za budućnost hrvatske nacije, već i za budućnost cijele Europe. Važan je iz tog razloga što je ovo prvi put da se neka patriotska organizacija u Hrvatskoj, a da je relevantan čimbenik u društvu, oslobodila straha od vanjskog i nepoznatog te stupila u ozbiljnu suradnju sa srodnim organizacijama iz drugih država u svrhu zajedničke borbe protiv svih zala globalizacije.

budahazy_hcsp

Frano Čirko i László Toroczkai

Naime, Mladež HČSP-a je ovaj prosvjed održala u koordianciji s patriotskim i nacionalističkim organizacijama diljem Europe koje su također organizirale prosvjede diljem Europe. Tako se Mladež HČSP-a našla u časnom društvu s pokretima kao što su Młodzież Wsechpolska (hrv. Sve-Poljska Mladež; najveća nacionalistička organizacija u Poljskoj), Democracia Nacional (hrv. Nacionalna Demokracija; španjolska desno-nacionalistička stranka), Forza Nuova (hrv. Nova Snaga; talijanska desno-nacionalistička stranka) i sl.

No, ono što je najvažnije je to da su na prosvjed Mladeži HČSP-a došli gosti iz Mađarske na čelu s Laszlom Toroczkaijem, predsjednikom Pokreta Mladih 64 Županije i jednim od vođa mađarskog nacionalističkog pokreta Jobbik Magyarorszagert Mozgalom (hrv. Pokret za bolju Mađarsku) koji je na zadnjim parlamentarnim izborima u Mađarskoj ostvario veličanstven rezultat od 17%. Nakon prosvjeda članovi Mladeži HČSP-a su zajedno s gostima iz Mađarske održali višesatni sastanak na kojem je dogovorena čvrsta suradnja hrvatskih i mađarskih domoljuba u svrhu zajedničke borbe za sve pozitivne i tradicionalne vrijednosti hrvatskog i mađarskog naroda koje nam zajednički neprijatelji žele potpuno zatrti i uništiti. Po utiscima sa sastanka, ali i cijelog dvodnevnog druženja hrvatskih i mađarskih domoljuba, očito je da ta suradnja neće ostati samo na pukoj i službenoj suradnji, već će ona prerasti u iskreno i čvrsto prijateljstvo.

Preporučujemo Vam da pogledate/pročitate govore Frane Čirka (predsjednik Mladeži HČSP-a) i Lászlóa Toroczkaia (predsjednika Pokreta Mladih 64 Županije) iz kojih možete saznati sve o razlozima ove novonastale i povijesno važne suradnje. Govore šaljemo u video i pisanom obliku.

Mladež HČSP-a

Frano Čirko, predsjednik Mladeži HČSP-a

László Toroczkai, predsjednik Pokreta Mladih 64 Županije

Govor Frane Čirka:

Dragi Hrvati, dragi prijatelji, dragi gosti iz Mađarske,

okupili smo se danas ovdje ne samo da ukažemo na nepravdu koja se vrši nad našim prijateljem Györgyem Budaházyem, već da ukažemo na nepravdu i napade koji se danas sve češće vrše nad domoljubima diljem Europe i na sve vrijednosti za koji se oni bore. Te napade vrši svjetska globalistička „klika“ koja sustavno i planski radi na uništenju pozitivnih i tradicionalnih vrijednosti svih naroda, a pogotovo starokršćanskih naroda kao što su Hrvati i Mađari. U tim napadima oni ne biraju sredstva. Bilo da se radi o mučkim ubojstvima kao što je to bio slučaj s Jörgeom Haiderom ili da se radi o masovnim uhićenjima kao što je to slučaj kod Györgya Budaházya i njegovih suboraca, svjetski moćnici uz pomoć domaćih izdajnika pod svaku cijenu moraju zaustaviti sve one koji stoje na putu ka njihovim odnarođenim i nakaradnim ciljevima.

Ti svjetski globalisti u svojoj agresivnoj anacionalnoj kampanji često nas karakteriziraju kao nazadne izolacioniste. Kažu da to što smo protiv ulaska Hrvatske u EU znači da se zalažemo za potpunu izolaciju te da smo protiv suradnje s ostalim europskim narodima. Ovaj današnji skup je upravo dokaz da ne samo da smo za suradnju s ostalim narodima, nego da mi s njima surađujemo i to na daleko višoj razini nego što današnja hrvatska vlast surađuje s EU. Naša je suradnja obostrana, za razliku od „suradnje“ hrvatske vlasti s EU koja se svela na zapovjednike s jedne i poslušne izvršitelje s druge strane. Naša suradnja je utemeljena na zajedničkim vrijednostima za koje se istinski borimo, a to su vjera, obitelj, pravda, moral, tradicija, domoljublje i sloboda. Njihova je suradnja utemeljena na moći i novcu te je zbog toga ona osuđena na propast.

Stoga ovim putem poručujem svima njima da nas nikakvi zatvori neće zaustaviti, štoviše oni će nas samo ojačati i učiniti čvršćima i dosljednijima. No ipak, žestoko se protiveći torturi koja se provodi nad Györgyem Budaházyem, zajedno sa srodnim organizacijama diljem Europe tražimo od nadležnih mađarskih institucija ne samo da Budaházyju omoguće obranu sa slobode, već da ga oslobode svih onih suludih optužbi.

Na kraju bi htio pozdraviti naše goste iz Mađarske koji su danas ovdje prisutni i zahvaliti im na dolasku. Međusobna suradnja je imperativ ukoliko se želimo uspješno obraniti od svih ovih otrova globalizacije s kojima nas svakodnevno bombardiraju. I bez obzira na neke stvari koje nas možda smetaju, moramo si međusobno pomagati jer se ne smijemo dovesti u stanje političkog autizma i sektaštva. Svjetski moćnici su prejaki da bi se protiv njih borili sami.

Frano Čirko

Govor Lászlóa Toroczkaia:

Poštovana Hrvatska braćo!

Prije svega Vas se želim zahvaliti na povijesno značajnoj podršci mađarskim političkim zatvorenicima! Kada sam prije dva dana čuo ovu vijest, smatrao sam da najmanje što moram učiniti je da ovdje dođem i zajedno s Vama prosvjedujem protiv međunarodnog sistema koji moju braću još uvijek drži u zatvoreništvu i protiv kojega smo se 2006. godine pobunili u Budimpešti. Iako smo državnu televiziju – simbol ovog sotonskog režima, medijskoga gospodara naroda – uspjeli zauzeti, pobjediti nismo mogli protiv velike brojčane premoći. Ipak smo opstali, štoviše, s današnjih 17%, mi smo nezaobilazna snaga u parlamentu. I ovo pokazuje da borba ima smisla.

Dužnost i nas Mađara je da se založimo i stanemo uz hrvatske heroje koji su nepravedno zatvoreni, kao što su Ante Gotovina i njegova braća. Na cijelome svijetu ne postoje još dvije takve nacije koje su do te mjere povezane bratskim sponama kao što je to slučaj s hrvatskom i mađarskom nacijom u proteklih 1000 godina. U svemu tome, jedinstveno je i to što nismo osvajačkim putem spojeni u jedan imperij, već putem samostalne volje, dvije nacije. Tisućugodišnja Sveta Kruna, koja se na svijetu na jedinstven način naziva svetom i koja usprkos svim progonima blista starim sjajem, isto tako pripada hrvatskom, kao i mađarskom narodu. Kroz stoljeća su se hrvatski i mađarski heroji zajedno borili protiv islamske invazije – mi smo zajedno spasili Europu. U jednom kraćem periodu, naši bratski narodi su okrenuti jedni protiv drugih, ali su i tada u pozadini stajali slobodni zidari – masoni. Nakon toga ponovno smo se borili na istoj strani. Tako je bilo i u Drugom svjetskom ratu i u Domovinskom ratu devedesetih godina kada je Mađarska među prvima priznala nezavisnu Hrvatsku, a moja domovina je dostavljala oružje hrvatskim rodoljubma, dok se prilikom opsade Vukovara, Osijeka i Laslova veliki broj vojnika mađarske nacionalnosti dobrovoljno borio na hrvatskoj strani.

Draga hrvatska braćo! Gledajmo naprijed, borimo se za lijepšu budućnost! Borimo se za nezavisan i snažan savez europskih nacija, a protiv sotonske, nemoralne i antinacionalne vlasti!

Sloboda za mađarske i hrvatske političke zatvorenike! Za Dom spremni!

László Toroczkai

budahazy_hcsp

budahazy_hcsp

budahazy_hcsp

budahazy_hcsp

 

Nema komentara