• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MIRO BARIŠIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA GRAD SLAVONSKI BRODPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Miru Barišića povjerenikom HČSP-a za područje grada Slavonskg Broda.

Miro Barišić rođen je 16.06.1965. godine.
Dragovoljac je Domovinskog rata, a svoj ratni put prošao je u 3. gardiskoj brigadi Sokolovi.Umirovljen je kao HRVI, oženjen i ponosni otac.
Miri  je i dalje velika želja nastavi borbu za Hrvatsku koja je ponovo na koljenima, ali kako navodi striktno kroz HČSP.
Želi zastupati pravašku ideju i borbu za hrvatske nacionalne interese kao i grada Slavonskog Broda u stranci koja je po njemu kako kaže jedina čista, dosljedna i pravaška. Uz to navodi da želi pomoći svojoj stranci u svakom pogledu te ojačati čisto pravaštvo na području Slavonskog Broda.Napominje kako pravašima treba vratiti stari sjaj sa posebnim naglaskom u Slavonskom Brodu. Ovom prilikom Miro je izrazio želju da se iz Slavonskog Broda i okolice jave svi pravaši, domoljubi i simpatizeri stranke kojima je stalo do domovine, ali i Broda kako bi kroz HČSP zajedno mogli graditi i očuvati naš Slavonski Brod prvenstveno za dobrobit nadolazećih generacija.
Kontakt: 098 9491 226
Miri želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP